Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az eseményutáni tablettának...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az eseményutáni tablettának hosszú távon milyen mellékhatásai lehetnek?

Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el nemi életet élni és eddig párommal gumival védekeztünk. Mostanság elkezdett járni azon az agyam, hogy mi van ha egyszer baj lesz és kell egy ilyen tabletta, milyen mellékhatásai lesznek, mik lesznek a következményei. Lehet hülye a kérdés de semmit nem tudok erről a dologról :( 18L
2016. jún. 23. 20:56
 1/1 anonim válasza:

Fiú vagyok, 2 év aktív nemi élettel és egy középfokú biosz érettségivel.

Ha jók az emlékeim akkor a tabletta bevétele után elég intenzív menstuációd lesz, némiképp felborul a hormon háztartás, de egy hétnél ez sem tart tovább. Semmi káros mellékhatása nincs ha ésszel használod. Értem ezalatt hogy nem veszel be pl minden nap egyet. De ezt a lányok jobban tudják, ha valamit rosszúl irtam akkor kijavítanak.

2016. jún. 25. 03:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!