Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális, ha nekem a csók...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha nekem a csók sokkal személyesebb mint a szex?

Figyelt kérdés

Idáig bárkinek mondtam, hülyének nézett.. De nálam ez akkor is így van..

Csókolózni csak azzal tudok,akibe szerelmes vagyok.. Viszont az egyéjszakásokat sose csokoltam meg.. A szexben van egy élvezet, de nekem a csókolózás a romantikáról szól.. Ez nem valami hülye új divat vagy gondolkodásmód..

Egyszerűen csak nem tudok olyat megcsókolni,akihez nem köt érzelem.. Szexelni viszont igen.

Ez nagyon idiótaság,és mindenki kiröhög,vagy ismertek hasonlót?

2016. jún. 23. 23:26
 1/6 RRR ***** válasza:

van benne valami

bár a szexhez is kell minimális érzelem szerintem

2016. jún. 23. 23:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Persze,aki nem szimpatikus,azzal nem fekszem le.. De nálam nem feltétlen kell érzelem is
2016. jún. 23. 23:36
 3/6 anonim ***** válasza:
83%

Hát aki érzelem nélkül szexel, annak a csók nyilván személyesebb.

Aki viszont érzelmek nélkül nem szexel, az nem tudja különválasztani a kettőt.

2016. jún. 23. 23:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez teljesen normális, a csók sokkal intimebb a szexnél.

Talán azért, mert míg az utóbbi a elengedhetetlen a faj fenntartásához- tehát ösztön szinten bennünk van -, addig az előbbi arra való, hogy a kifinomultabb érzelmeinket fejezzük ki vele.

2016. jún. 23. 23:46
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm,ez megnyugtatott:)
2016. jún. 23. 23:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem idiótaság, nagyon sok ember gondolja, érzi így. Sokszor hallottam már ilyenről.

Speciel nekem fordítva van, de az én vagyok :)

2016. jún. 24. 01:34

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!