Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Voltatok már együtt jelentősen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már együtt jelentősen idősebb partnerrel?

Figyelt kérdés

Múltkor egyik csaj ismerősömmel beszélgettünk, akinek volt egy futó kalandja az egyik professzorával, aki kb 50+ volt mikor ő 20 körül.

Nagyon szerette, sok jó dolgot mondott, szex és egyéb terén is.

A kérdésem:

Fizikailag, őszintén, jó egy nagy korkülönbséggel szeretkezni?

Tudom, hogy az idősebbek jobbak sok téren, tapasztalat, odafigyelés stb, de maga ha ezt mindet elvennéd, csak egy test lenne, semmi beszéd, tényleg jó lenne a szex?

2016. jún. 24. 11:30
 1/5 anonim ***** válasza:

16 évesen kezdtem egy 45 évessel, később volt 30, 35, 42, 40, 39 igy sorban.

mindegyik élmény volt, felejthetetlenek :)

ha csak test lenne, nem kellett vna egyik sem, hiszen nem az az első, ami megfogott bennük, hanem az a titokzatosság, érettség, magabiztosság, igazi vadmacska volt mind :)

2016. jún. 24. 11:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Az számít ha van szerelem? Mert én meg a párom közt 20 év korkülönbség van,eddig csak korombeliekkel voltam együtt ő az első ídősebb,és eddig az összes közül ő volt a legjobb. Nagyon oda figyel rám hogy úgy csinálja hogy nekem is tetszen,és tapsztalt nagyon. Jól esik a törődése,hogy nem csak azzal foglalkozik hogy neki legyen orgazmusa,hanem azzal leginkább hogy nekem legyen jó. És ha vonzódsz hozzá akkor is ugyan olysn jó lenne szerintem.
2016. jún. 24. 11:54
 3/5 anonim ***** válasza:

én voltam 17 évvel idősebb pasival, de szerintem nagyon sz*r :D

a szex az borzalmas ennyi korkülönbséggel :D

2016. jún. 24. 14:03
 4/5 anonim ***** válasza:
19 évesen 32 eves novel, a legjobb dolog a világon
2016. jún. 24. 14:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Sokkal jobb minden téren. Az egyik ha idősebb , legyen az a férfi vagy nő a tapasztaltabb, nagyon fel tudja dobni a kapcsolatot. Nagyon sokat lehet tanulni , fejlődni egy idősebbtől. Az idősebb igenis oda figyel a partnerére hogy neki is jó legyen, aztán majd jöhet a saját érdek. Főleg egy férfi nagyon oda teszi magát , csak a partnere kivánságát lesi, teljesíti. Úgy hogy csak ajánlani tudom.
2016. jún. 24. 21:26

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!