Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vannak itt feeder hajlamú pasik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt feeder hajlamú pasik?

Figyelt kérdés

Arról beszélek, ha valakit izgat, ha egy lány hízik, esetleg szívesen hízlalnának valakit?

Van olyan is, aki gondolkodott rajta, hogy ő is hízzon?

2016. jún. 24. 12:48
 1/8 anonim ***** válasza:
29%
Miért. Ez undorító.
2016. jún. 24. 12:50
 2/8 anonim ***** válasza:
52%

Én régen akartam hízni, még rákosoknak való étvágynövelő gyógyszert is szedtem, 58-ról fel is mentem 70-ig, de aztán leálltam vele, mert számomra hátrányos mellékhatásai voltak...

Nekem a nőiesen telt alak tetszik, de nem tömnék ezért egy csajt kajával...de pl a volt barátnőm amikor felszedett egy kicsit, sokkal vonzóbb lett a szememben szexuálisan...

23F

2016. jún. 24. 12:52
 3/8 anonim ***** válasza:
15%
Ez az egyik legundorítóbb fétis. Kb a kakiszexel van egy szinten
2016. jún. 24. 12:53
 4/8 anonim ***** válasza:
27%
Ez olyan mint a libahízlalda? A hízás nem egy pillanat, hanem egy folyamat, arra hogy lehet izgulni? zmeg minden szemetet összefúj a szél
2016. jún. 24. 13:29
 5/8 anonim ***** válasza:
89%
Jelen :D
2016. jún. 25. 09:56
 6/8 anonim ***** válasza:
58%
Én szívesen hízlalnék egy lányt, gondolkodtam azon is hogy magam hizzak, de az csak fantázia fog maradni örökre :D 14/F
2016. jún. 27. 00:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Itt vagyok. Szeretem a duci csajokat, és ha egy lány meghízik. Én magam inkább lefogyni akarok, de max 2-3 kiló felesleg van rajtam, inkább izmos alkatúnak mondanám magam :). Rólad mit lehet tudni, kedves kérdező?

24/F

2016. jún. 28. 00:27
 8/8 anonim válasza:
Engem főleg az izgat, ha én hizlalok fel valakit.
2018. máj. 7. 17:56

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!