Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy a férfiaknak mindig a szexen jár az eszük vagy tévhit?
szerintem hülyeség, csak sokan egymás előtt ezzel akarnak "férfinak tűnni"...de vannak olyanok akiknek mindig azon...
23F
Egy szimpla kérdés...szerinted mindig arra gondolunk ?
Én onnan néztem az ilyen kérdéseket mindig is, hogy mindenkinek vannak vágyai és szükségletei. Na most, ha valaki kiéhezett, és nincs meg a megfelelő szexuális együttlét, akkor nyilván több lesz a szex alapú álom, jobban kívánja majd már csak a lehetőségét is annak, hogy lefeküdhet valakivel (vagy normálisabb esetben, párkapcsolatra vágyik). Mindenkinek mások a szükségletei, de én arra jutottam hogy ez szimpla tévhit, aminek a mostani és régebben elrontott generáció az alapja, ahol a mennyiség a lényeg.
Van akinek biztos, pl nekem. :)
Olyan munkahelyen dolgozom, ahol százával vannak huszonéves lányok, és (majdnem)mindenkinek megnézem a seggét, melleit, lábait, elképzelem milyen lenne a szex.
De ugyanez a igaz ha boltban vagyok, vagy tömegközlekedésen, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!