Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltetek már buta emberrel?
Utolso hagyjuk mar a hulyeseget Stephen Hawkingnak van 160... :D
Es nem vagyy okosabb nalam ;)
Volt ilyen, beszelgetni semmirol se tudtunk de mar a masodik talira bugyi nelkul jott. Szo szerint. Felhajtotta a szoknyat a kuszobomon es nem volt mellebeszed. Volt minden, ketszer lenyelte es ment is haza.
Egyebkent imadtam a csajt epp azert mert csak du..ni jart hozzam. Nem volt igenye mindenfele kamu vacsora, meg virag stb-re.
Igen voltam már nővel.
Erős poén de kérem tekintsétek annak:D
Nem feltétlen az IQra gondoltam.
Akár olyanra is,aki tudjátok,jobb az összkép,ha nem szólal meg:/
Erika Bergernek: Egy okos, intelligens ember nem híreszteli ezt, nem néz le másokat, nem tartja felsőbbrendűnek magát.
Én sem vagyok hülye, de nincs annyi egóm, hogy saját magamra azt mondjam én vagyok a világ közepe, és hozzám senki sem ér fel. Te éppen ezt csinálod. Attól viszont nem leszel okos, hogy te ezt állítod magadról.
Nekem inkább egy önző, egoista, érzelemmentes embernek tűnsz, aki képtelen elfogadni mások véleményét. Lehet, hogy van valamennyi IQ-d, de az érzelmi intelligenciád hiánya kiül minden mondatodra.
Ez most most komoly kérdező?
azért buta nálad valaki,mert "nem szólal meg" ..jézusom..te jó nagy idióta vagy xd xd
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!