Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harisnya, de milyet?
Soha életemben nem vettem még harisnyát és fogalmam sincs mit kell nézni.. Megkértem a barátnőm, hogy néha hordjon harisnyát és azt mondta, ha veszek neki akkor fog. :D
Most bújom a webshopokat, és azt sem tudom, hogy mi micsoda.. arra már rájöttem, hogy a den a vastagság! De a méretek? Nincs egy normális mérettábla.. (168/51 a barátnőm)
Aztán a másik, hogy mik ezek az anyagok? lycra, spandex, fibra, poliamid, selyem, szatén, bársony? Melyik mit befolyásol? Ez egy kész útvesztő.. :D
Ebben a melegben harisnya? Kegyetlenség.
De bármelyik fehérnemű boltban készségesen segítenek az eladók a párod méretei bemondása alapján ők azonnal tudni fogják melyik a jó méret neki.. :)
köszi :)
nem feltétlen ebben a melegben akarom kínozni, hanem jó lenne ha néha venne fel, mert szerintem nagyon szexi ruhadarab, és előző barátnőim közt volt aki sokat hordott, és bizony meghozta az étvágyam.. :)
Szívesen.
Combfix sokkal szexibb és szellősebb viselet is :)
Jó válogatást :)
igen csatlakozom, egy szilikonos combfixnél nincs praktikusabb
jobb, mint a harisnyanadrág
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!