Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet vér az ondóban?
Figyelt kérdés
üdv napokban vettem észre, hogy az ondóm véres. nem érzek semmi fájdalmat semmi mást mint az előtt állandó partnerkapcsolatban élek . néztem már a neten de ott írnak fájdalmat is. dokinál voltam pár hónapja más ügyben andriol testokaps -ot irt fel amit már kb 3 hónapja szedek. lehet e köze ?2016. jún. 24. 22:25
1/10 anonim válasza:
Irány az urológus, ez nem játék.
2/10 anonim válasza:
Hello. En tuti meglatogatnek egy dokit surgosen.
3/10 anonim válasza:
Ez orvost igényel. Ahova nem való vér, ott ne legyen, még ha nem fáj, akkor se.
4/10 anonim válasza:
Gyogyszerekkel/kemikáliákkal kiválthato. Alaproblémád?
6/10 anonim válasza:
Mennyi idős vagy?
Úgy tudom,hogy a véres ondó a prosztatarák jele.:(
7/10 A kérdező kommentje:
30 éves
2016. jún. 25. 12:24
8/10 anonim válasza:
Mellékhatások:
- a spermaképződés zavarai
- a dülmirigy-(prosztata) rákra jellemző antigén emelkedése a vérben (PSA);
- a kisméretű dülmirigy-(prosztata) rák korábban nem diagnosztizált növekedése (szubklinikai prosztatarák romlása).
Olvastam,hogy baktérium is okozhat véres ondót,de valószínűleg a fenti mellékhatások valamelyikéről van szó.Jól sejtettem; ez lehet rák is.
9/10 anonim válasza:
Nekem pl. mellékhere-gyulladástól volt.
Igaz, az "látványos", mert az egyik golyszli jóval nagyobbra duzzadt a másiknál.
Az antibiotikum sajnos nem segített. Műteni kellett.
10/10 A kérdező kommentje:
prosztata gyulladás lesz voltam röntgen és urológián is .
2016. jún. 28. 17:47
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!