Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is "beteg" vagyok és "normálatlan"?
Sziasztok!
Én nem érzem magam egészségesnek, de nem merek beszélni erről senkinek. 20 éves vagyok, még soha nem volt párom ez a problémám miatt, ami manapság ahogy látom, szinte tömegesen jelentkezik a lányoknál.
Szóval a gond az, hogy csak az idősebb férfiak vonzanak (de ezalatt sem mindenkit értek nyilván, hanem azokat, akik nagyon intelligensek, biztonságérzetet nyújtanak, érett, komoly gondolkodásúak, stb.). A velem egykorú/picit idősebb srácokhoz nem bírok vonzódni, nem tudok semmit elképzelni velük, sem kapcsolatot, sem testi kontaktust, egyszerűen nem megy. Próbálnék nyitott lenni feléjük, sokakkal ismerkedek neten is, de akkor se megy. Nem tudok "úgy" tekinteni rájuk. (Természetesen egy fiatalabb srác is lehet intelligens, érett, stb., nem kategorizálni szeretnék ezzel, de az ilyen típusú fiúk esetében sem megy a vonzalom kialakulása.) Ellenben az említett sokkal idősebb korosztály nagyon meg tud fogni, be tud indítani. Eddig akikhez igazán vonzódtam (vagy esetleg többet éreztem) mind 40-50 között voltak, viszont nyilván tudom, hogy hiába, velük nem lehet semmilyen viszonyom, mivel úgyse vennének komolyan/már családosak, plusz nem igazán lehet hosszútávra tervezni, stb. (legalábbis nagyon ritka, hogy összejön egy hosszú, rendes kapcsolat két ilyen fél között). Ráadásul mivel ennyire az idősebbek vonzanak, sokszor pont tanáraimat "szemelem ki", anno gimiben is, és egyetemen is. Mondjuk persze, ott biztos közrejátszik pluszban az "elérhetetlenség", intellektualitás, stb., stb. is. De akkor is egészségtelennek tartom. Jelenleg is van egy oktató, aki már majdhogynem "rögeszmémmé" vált, annyira vonzódom hozzá. De nem csak tanárok kapcsán azért, utcán, stb. is a sokkal idősebbeket nézem "úgy" meg. Korban hozzámillő iránt még soha nem éreztem vonzalmat, soha nem tudtam potenciális társként tekinteni egyikükre sem, nem úgy, mint az idősebbekre, akikre mind testileg, mind szellemileg és érzelmileg vágynék.
Apukámmal mindig is jó viszonyom volt, van és lesz is, szóval nem gondolnám konkrétan "apakomplexusnak", bár lehet, hogy az, nem tudom.
Mennyire vagyok elfuserált és aberrált? Mert én teljes mértékben annak érzem magam. Mi lesz így, mit tegyek?
Légy szíves, csak normális, értelmes hangvételű, releváns válaszokat írjatok, ne kezdjetek el durván becsmérelni és miegymás, ahogy ilyen esetekben gyakran reagáltok/reagálnak sokan! Köszönöm előre is! És elnézést, hogy ilyen hosszúra sikeredett!
20/L
Tényleg nem ritka jelenség, de te legalább belátod, hogy nem feltétlen normális ez :)
Kár, hogy kérdéseket nem lehet felpontozni, értelmes lánynak tűnsz :)
#1, köszönöm szépen a kedves választ!
De valahogy én akkor se tudom ezt normálisnak felfogni. Főleg, hogy annyi ismerősöm teljesen jó kapcsolatban vannak rendes, korban is hozzájuk illő sráccal. Számomra ez elképzelhetetlen.
És pont ez az, hogy én egy normális kapcsolatra vágynék, de a számomra vonzó férfiakkal ez jóformán kivitelezhetetlen.
#1 vagyok, nagyon szivesen, folytatnám is.. :)
vannak olyan helyzetek, mint most a tied, ami megemészt mig nem tudud egyszerüen kezelni.. van egy társadalmi norma, amit kb kötelező lenne betartani h legyen azonos korú a párod, azonos érdeklődési kör, baráti kör stb.. most küzd benned a csordaszellem és a vágy.. lépj ki a birkák elvárásaiból, senkinek semmi köze hozzá h te kivel hogyan miért meddig, ugye? :) de mások véleménye mindenkire hatással van, akk is ha azt mondják h leszarják.. elég nehéz a helyzeted, de megfelelő lelki békével túllendülhetsz a nehézségeken.
Ha jól értem, egyetemista vagy. Lassan belépsz a felnőttek világába, ahol már sokkal kevésbé számít a korkülönbség. Középsuliban ez még tényleg fura lehetett, de hamarosan már nem lesz az. Ha bekerülsz egy munkahelyre, ugyanazt az életet fogod élni, mint mondjuk a 40 éves férfi kollégád. Egyenrangú partnerek lesztek. Megszűnik majd az az érzésed, hogy te csak egy kislány vagy, ők meg az érett férfiak. Egyszerűen nem lesz releváns. Értelmiségi körökben különösen sok olyan férfi van, aki negyven körül még nem kötelezte el magát. Meg fogod találni azt, akivel egy hullámhosszra kerülsz.
Addig azonban dolgozz saját magadon! Ha nem szereted önmagad, akkor nem tudsz majd kiegyensúlyozott partnere lenni senkinek. És akkor ki fognak használni, meg fognak szivatni. Felejtsd el azokat a kifejezéseket, hogy aberrált meg normálatlan. Fedezd fel magadban a Nőt!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!