Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Találkoztatok már ilyennel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoztatok már ilyennel?

Figyelt kérdés

Szex közbeni ejakuláció után a péniszem továbbra is kemény marad.. ha folytatom az aktust, ha nem! úgy 15-20 percig még tart az erekció, viszont miután elmentem kevésbé lesz érzékeny, újra élvezni már semmiképp sem tudok vele.

Nem mondom, hogy ez óriási probléma lenne nekem. Mivel számomra ez teljesen természetes volt, mert minden alkalommal ez zajlik le.. és idővel haverokkal való beszélgetések után, vagy haveri körbe tartozó lányokkal beszélgetve rájöttem hogy ez nem minden napos dolog..

szóval valakinek van ilyen tulajdonsága? vagy valaki találkozott már ilyen sráccal? ez ritka dolog? mi állhat ennek a hátterébe? nem nagyzolás a célja ennek a kérdésnek, hanem kíváncsi vagyok, hogy mitől lehet ez a dolog.

2016. jún. 25. 15:24
 1/4 anonim ***** válasza:
nem ritka szerintem a merevedés folyamat gyors az ellazulásé valamivel lassabb
2016. jún. 25. 15:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Jelenlegi partnerem is ilyen, nem hervad le azonnal. :) Nem olyan ritka dolog ez.
2016. jún. 25. 16:56
 3/4 A kérdező kommentje:
"hervad" :DDDD mint valami virág.. :)
2016. jún. 25. 19:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Ja, most ez a hervad szó jött éppen. :)
2016. jún. 25. 19:56

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!