Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sírok masztizás után az orgazmusom közben?
Figyelt kérdés
Majdnem minden egyes alkalommal amikor masztizok orgazmus közben elkezdek sírni és iszonyatosan rosszul érzem magam, miközben élvezek.
23 éves nő vagyok. Nem vagyok szűz, voltam már férfival.
2016. jún. 25. 17:50
1/7 anonim válasza:
Már annyi ilyen kérdés van,unalmas.
3/7 A kérdező kommentje:
Már nagyon régen nem szexeltem, ezért írtam ki konkrétan a masztit.
2016. jún. 25. 17:55
4/7 anonim válasza:
Vagy lelki, vagy valami hormonális :( hülyeséget nem akarok írni, de lehet, hogy a nődoki tud segíteni...
Az egyik barátnőmnél szex közben is volt ilyen, ő kapott tabit és elmúlt :)
5/7 anonim válasza:
Boldogsághormon felszabadul benned ,ami keveredik nálad egy kis bűntudattal..
Talán...
N.
7/7 anonim válasza:
Szex utáni depressziónak hívják talán ezt(?)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!