Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent pontosan magyaul? I'm cute as fuck bitch.
Figyelt kérdés
2016. jún. 25. 21:38
1/11 anonim válasza:
Nem vagyok nyelvész, de nekem nem tűnik nyelvtanilag helyesnek.
Egyébként: Aranyos vagyok, mint egy ki****tt qrva.
2/11 anonim válasza:
Kiba szottul arany os vagy ok, lot yó!
3/11 anonim válasza:
"Olyan cuki vagyok, mint egy bäszóribi" (vagyis aki csak megbäszni jó)
4/11 anonim válasza:
Azért az angolok is központoznak. "I am cute as fuck, bitch!" vagy "I am cute as fuck. Bitch!" lehet a kérdés.
5/11 Igen, én vagyok! :) válasza:
Hát igen... nyelvtanilag lehet hibás. hacsak nem a fuckbitch egy válfaja a rihbancoknak.:D Bár azt egybe írnám.
6/11 anonim válasza:
Eddig csak egy közel helyes választ olvastam.:)
K*b*sz*tt aranyos vagyok, (te k*rv*)
Bitch az ilyenkor csak ilyen töltelék szó szerűség a mondattól el kell vonatkoztatni a jelentését.
Például a "Get the fuck out bitch!" Takarodj ki/el! kifejezésben sincs semmilyen különösebb szerepe csak a "keménykedés" illetve szitkozódás fokozásaként szolgál.
Szlengkifejezéssé vált a bitch szó, csak cifrázza a mondatot.
7/11 anonim válasza:
szerintem így kéne lennie: i'm cute as fuck, bitch.
azaz kib*szottul cuki vagyok, "k*rfa". De ilyet ugye magyarul nem mondunk, szóval valami olyannal inkább, ami illik, pl "bazzeg" vagy nem tudom:D
8/11 anonim válasza:
Kellene oda egy vessző, nyelvész vagyok, azt jelenti hogy: Kib*szottul cuki vagyok. A bitch a végén meg tényleg ilyen szlenges változat, valami olyasmit jelenthet, hogy "b*szki", de nem igazán lehet elmagyarázni.
9/11 anonim válasza:
Ha magyar nyelvbe akarod átültetni akkor a bitch-et úgy fordítanám, hogy ba*zmeg vagy *bas*zki. Mondatok végére szokták tenni vesszővel elválasztva, kicsit olyan "niggás". A mondat helyesen fordított fordítása tehát: Kib*aszott aranyos vagyok, bmeg.
10/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat ezek szerint valamilyen szinten jól értelmeztem ...kicsit furán fejezik magukat az angolok :D bocsi a hiba milyadt :) így írta nekem valaki én csak bekopiztam ide :)
2016. jún. 26. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!