Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna, ha a partneretek (nő) semmit nem akarna ami a nyálatokkal kapcsolatos?
Figyelt kérdés
Se csók, se nyalás, se test nyalás/puszi.
De ezeket imádná: anál, mélytorok, lenyelés, szerepjátékok, ciciszex, többes, extrém helyek.
Ha csak szexről van szó, akkor zavarna? Kapcsolatban?
24N
2016. jún. 25. 22:31
1/14 anonim válasza:
Nekem ilyen lenne a legjonn barátnő
2/14 Igen, én vagyok! :) válasza:
Szóval a nyál nem de a gechi igen?
3/14 anonim válasza:
NÁLAM! Ismétlem nálam! Ez kizáró ok! Anál amúgy is kilőve! Ahogy a többes is. Ha szexről van szó bocs de én nyalni is akarok rengeteget.
4/14 anonim válasza:
Haaat azert en egy egyejszakas kalandot sem tudok elkepzelni min. csok nelkul... Nem,hogy kapcsolatot.
Anal,tobbes,szerepjatek nalam meg alapbol kilove.Nem vonzanak.
6/14 zóna_pocok válasza:
Lol, szarakszik a telom. Azt akartam irni, hogy legalabb a csokot hagyhatnad, anelkul ures az egesz, egy alap dolog a szereter kifejezesere. A tobbi alabb leirt meg amugy sem erdekelne, szoval engem zavarna.
7/14 anonim válasza:
Én ezt nőként nem tudom elképzelni :S
8/14 anonim válasza:
Ha ezt mind imádja akkor nem zavarna.
9/14 A kérdező kommentje:
Ezek amiket írtam nem kötelezőek "anál, mélytorok, lenyelés, szerepjátékok, ciciszex, többes, extrém helyek" , de ezeket szeretem. Én undorodom a csóktól, a nyalástól főleg (lánnyal is).
2016. jún. 25. 22:56
10/14 anonim válasza:
Nem zavarna. Személy szerint én nem szeretek nyalni, a csók meg csak komoly kapcsolatban létfontosságú.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!