Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kevesebb a pedofil hajlamú nő mint férfi?
Mer jóból keveset adnak... (Csak vicceltem.)
Szerintem nem a hajlam ritkább a nőknél, hanem a promiszkuitás gyengébb. Nem jutnak el odáig hogy igazán tudatosuljon bennük a dolog vagy hogy meg is tegyék.
1. A pedofíliára ne keressünk magyarázatot, mert egy gyógyítható elmebetegségről van szó.
2. Igen, általánosítva nézve a nők kicsit máshogy állnak a szexhez és valószínűleg az ilyen betegségekhez vezető feszültségek náluk más viselkedési/gondolkodásbeli mintákat váltanak ki. Ez pedig érthető. Evolúciós szempontból nézve egy nő számára egészen más következménnyel járt mindig is egy szexuális aktus, nem állhatott be az esetükben agy arra, hogy szexuális úton vezessen le különböző pszichológiai behatásokat.
Szerintem is húzz aludni, mert ha 30 éves faszi mozdul rá 14 éves lányra se lesz pedofil, de tök mindegy.
Pedofília szó jelentése még mindig: a 12 illetve annál fiatalabb korú kislányokhoz, kisfiúkhoz való szexuális vonzódást jelenti.
Mi köze a promiszkuitásnak ehhez? Nem kötekedésből, tényleg kíváncsi vagyok! Szerintem semmi, sőt inkább azt tudom elképzelni, hogy magának való, magányos nők hajlamosabbak erre. Akik meg gyakran váltogatják a partnerük, azok általában minőségi szexre vágynak és nem játszadozásra.
Kissé durva ehhez hasonlítani, de a homoszexualitást is gyógyítható, sőt gyógyítandó betegségnek hitték és kezelték, még büntették is. Aztán láss csodát...
Nem mondom, hogy a pedofíliát is engedélyezni kell, de sokkal komolyabban és áthatóbban kellene tanulmányozni a témát mint ahogy most teszik, mert ugye tabu és sosem történik ilyen, még gondolni se gondolnak rá. Miközben a statisztika szerint 10 gyerekből legalább négyet ér valamilyen formájú molesztálás. Tudok is példákat a környezetemben, nagyon is sokat, ezért is érdekel többek közt ez a téma. Szerintem sokkal fontosabb és bölcsebb beszélni erről, mint tudomást sem venni. Engem is ért zaklatás, sajnos nem kívánatos, mert férfitól illetve egy fiútól érkezett, mégis számomra a legmegrázóbb volt, hogy a tanárnő aki az egyik esetet látta, az egyszerűen csak rám szólt, hogy menjek oda hozzá és le is volt zárva a téma. Nem kérdezte, hogy jól vagyok e, mi történt, miért történt, semmit. A másik az pedig amikor otthon elsírtam magam amikor azt kérdezték a szüleim, hogy milyen volt az osztálykirándulás. Erre az édesanyám reakciója az volt, hogy legközelebb majd nem fizetnek be, ha nem vagyok képes jól érezni magam soha. Ezek az emberek a szemembe sokkal kevesebbet érnek, mint azok akik egyszerűen csak olyanhoz vonzódtak ami a többség számára érthetetlen.
Hány éves voltál akkor? és a bántalmazód?
- Csak azért mert öt évig nem évül el a bűntett ha kiskoru voltál...
Egyáltalán nincs kevesebb.
Csak ha ugyanazt a dolgot egy férfi eszi meg, akkor a társadalom elítéli érte, míg ha egy nő, akkor nem.
# 7/9: Az egyiknél 7 éves, a férfi 60+, a másiknál 10 a másik gyerek meg 14+. Szóval bőven elévült, másrészt én a tanárt és a szüleim ítélném el, de ugye valamiért az senkit sem érdekel, hogy elhanyagolnak egy gyereket, vagy hagyják kihasználni, sanyargatni stb. Csak az érdekel mindenkit, hogy egy apuka végig csókolgatja a kislányát. Na az aztán már tényleg sok mindenkinek és megy a lincselés. Mindeközben több millió gyereket ér a szülei részéről különböző testi és lelki fenyítés, terrorizálás ami sokszor komolyabb trauma mintha "molesztálnának" valakit. Mert a nevelés, a szülői "útmutatás"(zsarnokság) az ugye jó, a szexualitás meg rossz még sokszor felnőtteknél is. Ilyen álszent az ember sajnos.
8/9: Valóban! Érdekes, hogy ez felnőttek esetén megfordul. Akkor a férfi akkor férfi ha minden nőt megdug, míg a nő qrva, ha életében egynél több férfivel volt szexuális kapcsolata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!