Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maszti után sírás? L
Figyelt kérdés
Ahogy befejeztem, sőt az élvezés pillanatában már éreztem hogy könnyes a szemem. Utána pár percig sírtam, most semmi bajom. Ez mitől lehet? Nem vagyok vallásos, nincs bűntudatom, élveztem is. Veletek fordult már elő ilyen? 19l2016. jún. 26. 03:00
1/11 anonim válasza:
Fúú ilyenről sokat hallottam amúgy. :O
21/F
2/11 anonim válasza:
rendszeres, vagy első ilyen?
23F
3/11 A kérdező kommentje:
Első.
2016. jún. 26. 03:13
4/11 anonim válasza:
érzelmileg is úgy érezted, hogy sírnod kell? vagy csak jöttek a könnyek és ennyi?
nálam gyógyszer hatására volt olyan, hogy bizsergett az arcom, mintha sírni akarnék, meg volt, hogy könnyeztem, mintha sírtam volna, de közben semmi érzelmi hatás...
23F
5/11 anonim válasza:
Mint az ásítás is, ez is úgy hathat a szervezetre, hogy könnyes lehet tőle az ember szeme.
6/11 anonim válasza:
De aranyos vagy!:)
Örömkönnyek voltak biztosan.:)21/L
7/11 anonim válasza:
Biztos olyan jo es nagy orgazmusaid vannak, hogy nem csak a p**cid hanem a szemed is benedvesedik ;)
9/11 Csak_egy_pasas válasza:
34 F vagyok. Én is hallottam már erről. Mármint mások is meséltek és élőben is tapasztaltam már.
Ez teljesen természetes. Az hirtelen felszabaduló endorfin, az orgazmus következménye. Ne aggódj! Szerintem ez imádni való dolog! Én ilyenkor megölelgetnélek.
10/11 anonim válasza:
Nekem egyszer volt ilyen. Epp nagyon erzekeny szakaszban voltam, mert szakitottunk az elso nagy szerelmemmel rajtuk kivul allo okok miatt es, maszturbaltam es a vegen egyszeruen elsirtam. De itt valoszinuleg azert mert igy felfokozott allapotban eszembe jutott hogy o sosem fog tobbe megerinteni... nalad esetleg nem volt valami "felfokozottsag" az utobbi hetekben?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!