Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legjobb síkosító?
Figyelt kérdés
2016. jún. 26. 09:44
1/8 anonim válasza:
Nekem mindegy, csak vízalapú legyen. Sokat próbáltam˝, ami vízalapú az mind bejött.
3/8 anonim válasza:
Nem gondolnám hogy a síkosítónak szánt síkosítók között (értsd nem napraforgó meg motorolaj :D ) nagy különbség lenne... Én Müllerben vettem valami nagy kiszerelésűt. Tökéletesen megfelelt. Régebben olvastam valahol, hogy víz bázisút kell venni (van másmilyen?) mert más fajták kikezdhetik az óvszert de én ilyen esettel még nem találkoztam.
4/8 anonim válasza:
Hasznaltunk tobb fajtat. Vegulis mind jo. Viszont volt egy bizsergeto (kiderult mentolos ) ami fogamzasgatlokent is szuperul megallta a helyet nalunk..ugyanis elment a kedvem az egesztol annyira "bizsergetett.."Igy azota csak a simakat hasznaljuk.
5/8 anonim válasza:
Nekünk a Bartoline krém jött be. Gyógyszertárban lehet kapni.
6/8 anonim válasza:
durex play valóban, nekünk az epres nagyon bejött :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!