Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú vagyok és volna egy olyan problémám h a barátnőmet nem tudom elegendő ideig nyalni mert egy idő után nem kapok levegőt. Mit csináljak tisztítsam ki az orromat?
Figyelt kérdés
Lehet hogy csak az orrüregemben lévő szőrszálaktól érzem úgy hogy nem kapok levegőt ? Mikkel lehet hatékonyan kitisztítani az orrüregemet ? Ha lehet ne legyen drága mulatság pl orrtisztító gép.2016. jún. 26. 13:00
1/8 RRR válasza:
mi lenne ,ha a szádon keresztül vennél levegőt??
a szuszogásod-lihegésed még jobban beindítja a nőd.....
3/8 anonim válasza:
lélegezz a seggeden keresztül mint egy kullancs, de akk csak mensi idején nyald h élethű legyen
4/8 anonim válasza:
Bárcsak kinyalna már valaki...25N
5/8 anonim válasza:
Fújd bele az orrod a barátnőd hajába, biztos megértő lesz, hiszen magasabb cél érdekében teszed
6/8 opened paradise válasza:
Ne annyira alul nyald,hanem a csiklót. Hiába jó illatú,hacsak nem vagy Mátyás király,ne nyomd bele az orrod!:D
7/8 opened paradise válasza:
"Minek a kocka has,ha ilyen orrod van?":D
Amúgy most konzultáltam valakivel,szerinte az is lehet,hogy a barátnőd belefolyik az orrodba:'D
8/8 anonim válasza:
Szívószál vagy búvárfelszerelés. Nálam bevállt
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!