Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Legfurcsább szex sztoritok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legfurcsább szex sztoritok?

Figyelt kérdés
olyanra gondolok h először láttak meg, először voltatok szabadban, stb :)

2016. jún. 26. 15:25
 1/2 anonim ***** válasza:

záras előtt rgy ruházati bolt próbafülkében az eladó bejött és elkezdett matatni majd mikor már jó kemény lett szájába vette és végig csinalta

másnap meg is du,g.t,am záraskor

ez izgatta

aztan csináltuk többször is

kb fél évig jártunk eggyütt

törzsvásarló voltam

mikor szakitottunk batatnője vette át a szerepet de őt csak 1x probaltam fel a próbafülkébe a többi lakáson volt

2016. jún. 26. 17:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Etterembe ultem egyedul mert nem jott el abaratnom a vacsorara es mar megvolt rendelve a kaja igyy nem momdhattam le, egy nagyon szexi pincer hozta ki a kajakat es elkezdtunk flortolni, majd erkezesem utan 30perccel lejart a munka ideje, es odajott hozzam hogy egyedul eszem e meg mondtam hogy, nem, vele es odahuzott egy szeket mellem, ettunk aztan egyszer csak elkezdte simogatni a combomat majd egyre bejjebb ment, rajtam miniszoknya volt, harisnya nem. Elkezdett beindulni a szoknyamhoz majd mar a bugyimat tolta el az utbol, es elkezdett ujjazni, nagyon tetszett, mar semelyikunk nem birt magaval, igy berohantunk lany wcbe, nekidontott a csapoknak es mar szexeltunk is. Egyszer csak az egyik noi pincer benyitott es meglatta, aztan kirohant, nem nagyon zavart minket folytattuk tovabb, egyre vadabban aztan rendeltunk egy taxit, ott csillapodtunk es vegul a hazamba folytattuk, a fiut majdnem kirugtak az volt az egyeduli ciki, de attol meg minden nap belefert egy kis munkahelyi szex a raktarba
2016. júl. 2. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!