Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » S. O. S. Orgazmus téma!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S. Orgazmus téma! Megtalálhattam az " A, , pontom? Ti hisztek benne? :D

Figyelt kérdés

Szóval nagyon sok erogén zónám van... Szeretem is.! De pont ezért nem is foglalkoztam annyira vele, hogy a hasam / köldököm és alatta borzasztó érzékeny. Egy hassimitől kb be nedvesedem. Olyan, mintha belül is " érzékenyebb lenne " ott. De nem a G pontom !! ;) egyszer kutya póznál éreztem, hogy mindjárt elélvezek... a parátom is közeledett a csócs felé, így kicsit erősen a hasamba " kapaszkodott ,, ( sok nő nem szereti én imádom ) miután elment, én is elélveztem, de " nem ott, ahol eddig szoktam (( tuti nem csikló és G pont. Teljesen más volt )) a hasam nyomásával értük el... Másabb volt, intenzív, és nagyon jó. Utána olvastam, elméletben létezik arra fele egy A pont.. De viták vannak róla.

Nők véleménye érdekelne, hogy valaki tapasztalt - e hasonlót !!??? :)

(( Lécci trollok kíméljenek !! ;) :D majd máskor !!! )

2016. jún. 26. 18:53
 1/5 A kérdező kommentje:
Most nézem tele van bakikkal.. :( nem szoktam így írni!!! Bocsánat.. Nagyon sütött a nap a buszon.. :S
2016. jún. 26. 18:56
 2/5 RRR ***** válasza:
2016. jún. 26. 19:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!! 😊 Ez egyértelműbb cikk, mint amit én találtam!!!
2016. jún. 26. 19:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Oké hogy én szűz vagyok de sose hallottam még ilyenről.
2016. jún. 26. 20:01
 5/5 A kérdező kommentje:
Nyisd meg a linket ... Hasznos.. :D
2016. jún. 26. 20:04

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!