Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, lestetek már meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, lestetek már meg pasit valamikor?

Figyelt kérdés

Ha igen, hány évesek voltatok?

Milyen helyzetben történt?

Mit láttatok?

Izgató volt amit láttatok?

Levélben is jöhet, ha nem akarjátok kiírni.

2016. jún. 26. 18:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Testvéremet zuhanyzás közben.
2016. jún. 26. 19:06
 2/11 A kérdező kommentje:
Többi kérdésre is leírod a választ? :)
2016. jún. 26. 19:07
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen . 13-14 lehettem . 1 napos osztálykiránduláson voltam. Az ebihalakat nézegettük a tó vizében a stégről hason fekve és az öregfaszi aki a csónakokat bérbe adta ott mászkált körülöttünk . Kitágult, bő, agyonra mosott, össze fingott rövid gatya volt rajta, alsó gatya meg nem . A nadrágszárán beláttunk és jókat röhögtünk a szerszámán .
2016. jún. 26. 19:08
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
17 voltam, mikor egy megyei focimeccs után az ablakból néztük a fiúk öltözőjét és zuhanyzóját. Kb. 5 perc után lebuktunk.. Nem tudtuk mikor láttak meg, de egyszer csak az egyik srác ott állt mögöttünk és kérdezte hogy mégis mit csinálunk. Utána azzal sráccal 1 évig együtt voltam!:D
2016. jún. 26. 19:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

A szomszédomat állandóan.. :D nem szexelnék vele, meg családja is van.

Csak irtó izgató egy helyes, érett pasit, félmesztelen... rövid naciban, vagy szex közben látni.. :D

24/L

2016. jún. 26. 19:38
 6/11 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az utolsóhoz. Én is a szomszéd pasit. Nagyon izgató és szexy. Bár én szex közben nem láttam. Csak én legeküdnék vele. Csak ennek esélye 0.

23N

2016. jún. 26. 19:45
 7/11 anonim ***** válasza:
Urolsó vagyok. Mintha én írtam volna de komolyan az utolso elottit :) Félmesztelen...rövidnaciban. Ahogx fürfik a medencében...jujj :)
2016. jún. 26. 19:47
 8/11 anonim ***** válasza:
55%
Hát,én nem lány vagyok,de engem már kapott el lány zuhanyzás közben..Éppen vége volt a bajnokságnak és leizzadva beálltam a tus alá..a csaj aki meglátott reggeltöl estig ott volt és nézte a meccseket és amikor ültem láttam,hogy figyel..nem foglalkoztam vele..amikor tusoltam háttal voltam a bejáratnak..egy ideje ott lehetett..én meg amikor megfordultam be volt csukva a szeme és harapdálta a száját..amikr kinyitotta rá nézett a szerszámra kacsintott egyett és elment..majd miután letusoltam és indultunk volna haza elhívott a terem mögé és rámarkolt és hát rárántott és a szájába vette...majd azt mondta,hogy köszöni szépen azóta nem láttam a lányt :D
2016. jún. 26. 19:58
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ajj olyan cuki, de közben pedig érett, és Sportos teste van... + " tiltott gyümölcs" áwwwwr.. :D

Párszor csinálják a medence mellett... és hát, engem nem lát senki, hogy kukkolok, hallgatozom.. :D

Képzeletben sokszor..... De élőben a családja miatt nem lesz semmi. :D jó ilyen kis ' titkos hobbynak '....

2016. jún. 26. 20:03
 10/11 anonim ***** válasza:
Mondenki családos szexy pasira can beizgulva? De jó hogy nem vagyok egyedül. Kár hogy nem lesz semmi. Pedig sztem ő is csekkolgat bikiniben.23/N
2016. jún. 26. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!