Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igen . 13-14 lehettem . 1 napos osztálykiránduláson voltam. Az ebihalakat nézegettük a tó vizében a stégről hason fekve és az öregfaszi aki a csónakokat bérbe adta ott mászkált körülöttünk . Kitágult, bő, agyonra mosott, össze fingott rövid gatya volt rajta, alsó gatya meg nem . A nadrágszárán beláttunk és jókat röhögtünk a szerszámán .
2016. jún. 26. 19:08
4/11 anonim válasza:
17 voltam, mikor egy megyei focimeccs után az ablakból néztük a fiúk öltözőjét és zuhanyzóját. Kb. 5 perc után lebuktunk.. Nem tudtuk mikor láttak meg, de egyszer csak az egyik srác ott állt mögöttünk és kérdezte hogy mégis mit csinálunk. Utána azzal sráccal 1 évig együtt voltam!:D
2016. jún. 26. 19:17
5/11 anonim válasza:
A szomszédomat állandóan.. :D nem szexelnék vele, meg családja is van.
Csak irtó izgató egy helyes, érett pasit, félmesztelen... rövid naciban, vagy szex közben látni.. :D
24/L
2016. jún. 26. 19:38
6/11 anonim válasza:
Csatlakozom az utolsóhoz. Én is a szomszéd pasit. Nagyon izgató és szexy. Bár én szex közben nem láttam. Csak én legeküdnék vele. Csak ennek esélye 0.
23N
2016. jún. 26. 19:45
7/11 anonim válasza:
Urolsó vagyok. Mintha én írtam volna de komolyan az utolso elottit :) Félmesztelen...rövidnaciban. Ahogx fürfik a medencében...jujj :)
2016. jún. 26. 19:47
8/11 anonim válasza:
Hát,én nem lány vagyok,de engem már kapott el lány zuhanyzás közben..Éppen vége volt a bajnokságnak és leizzadva beálltam a tus alá..a csaj aki meglátott reggeltöl estig ott volt és nézte a meccseket és amikor ültem láttam,hogy figyel..nem foglalkoztam vele..amikor tusoltam háttal voltam a bejáratnak..egy ideje ott lehetett..én meg amikor megfordultam be volt csukva a szeme és harapdálta a száját..amikr kinyitotta rá nézett a szerszámra kacsintott egyett és elment..majd miután letusoltam és indultunk volna haza elhívott a terem mögé és rámarkolt és hát rárántott és a szájába vette...majd azt mondta,hogy köszöni szépen azóta nem láttam a lányt :D
2016. jún. 26. 19:58
9/11 anonim válasza:
Ajj olyan cuki, de közben pedig érett, és Sportos teste van... + " tiltott gyümölcs" áwwwwr.. :D
Párszor csinálják a medence mellett... és hát, engem nem lát senki, hogy kukkolok, hallgatozom.. :D
Képzeletben sokszor..... De élőben a családja miatt nem lesz semmi. :D jó ilyen kis ' titkos hobbynak '....
2016. jún. 26. 20:03
10/11 anonim válasza:
Mondenki családos szexy pasira can beizgulva? De jó hogy nem vagyok egyedül. Kár hogy nem lesz semmi. Pedig sztem ő is csekkolgat bikiniben.23/N
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!