Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van amikor nagyon, van amikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van amikor nagyon, van amikor semennyire nem kíván a párom. Van tippetek, hogy miert?

Figyelt kérdés
3,5 éve vagyunk együtt. Én F24 a pàrom L23 éves. 6éve él szexualis életet, de sajnos sosem volt még hüvelyi orgazmusa, ez bántja. Van olyan hét hogy akár mindennap szexelhetnènk meg van amikor egynek is örülök. Pl a tegnap előtt is elkezdtük, de észrevettem h nincs kedve, ő nem szólt de rákérdeztem ès mondtam hogy semmi baj, abba hagytuk, nem erőszakoskodom nincs belőle vita, nincs kedve? Megèrtem. De ezt h hol nagyon van kedve hol semmi ezt nem értem. Volt már igy valaki? Mindig kènyeztetem, ahogy ő akarja ugy csinaljuk altalaban. 2,5ève szed velgyn nevű fogamzásgátlót.

2016. jún. 26. 23:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez a dög meleg biztos őt is taccsra vágja .
2016. jún. 27. 00:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, van h nincs kedve vkinek szeretkezni... Lehet h fáradt, vagy meg fog jönni neki és a hormonok szarakodnak, vagy az idő viseli meg stb...
2016. jún. 27. 00:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen persze tisztaban vagyok vele, nem lehet minfig mindenhez kedve vakakinek, de ez honapokon keresztul igy van mar, nem gondoltam h ez termeszetes
2016. jún. 27. 00:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Tőle kérdezd meg.. Stressz, hülye gondolatok, meleg van, folyamatos kielégítetlenség, más pasi, hormonális gondok, libidócsökkenés a gyógyszertől... sok oka lehet.

Ezért kérdezd őt, más nem tudja, hogy neki mi a baja! Aztán ha nagyon nő, akkor ő maga se.. :-D :-D

2016. jún. 27. 14:16
 5/6 anonim ***** válasza:

ő biztos tudja mi a gond, csak nem biztos, hogy el is mondja neked... pedig ez tűnik az egyetlen útnak, ami a megoldáshoz elvezethet...

próbáld mondani neki, hogy mondja el bátran mi van, te megérted, AKÁRMIRŐL van is szó... csak ne lepődj meg, ha véletlenül vártalan válasz érkezik...

2016. jún. 27. 16:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Együtt èlünk, reggel ès este együtt jövünk haza, rgy helyen dolgozunk szoval felesleges arra celozgatni, hogy megcsal.
2016. jún. 27. 19:23

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!