Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meséltek izgi, veletek megtortent szexsztorikat?
Figyelt kérdés
2016. jún. 27. 02:02
1/5 anonim válasza:
Egy baleset miatt kórházba kerültem és úgy tűnt, a másfél éves kapcsolatom halott. Az akkori barátom legjobb barátja minden nap meglátogatott, általában pontosan jött és bevallom, egy idő után nagyon felizgatott, az illata, az izmai, a domborulata a nadrágjában, minden és esténként rá gondoltam, amikor maszturbáltam. Szerencsére a magánkórházban feküdtem, így a szobák zártak voltak, nem lehetett belátni egy üvegen keresztül, mint más kórházakban. Amikor meglátogatott is nagyon benedvesedtem, ezért néha amikor kilépett az ajtón én már nyúltam is a bugyimba, szerintem közrejátszott, hogy nagyon régóta nem szexeltem. Egyik nap szokásosan bejött látogatni hat óra körül, nagyon jól elbeszélgettünk, majd öleléssel és puszival köszönt, persze én már teljesen tocsogtam, aznap egy laza nadrág volt rajta és látszódott a domborulata, szerintem látszódott, hogy végig azt bámulom. Kilépett az ajtón, én rögtön bebújtam a takaró alá és simogatni kezdtem magam, elkezdtem masztizni és halkan a nevét nyögtem aztán jött az a rész, amivel nem számoltam. Már majdnem elmentem, minden bajom volt, lihegtem és a nevét mondogattam, aztán hallottam egy köhintést. Hát én azt hittem ott halok meg. Paradicsomvörös lettem, azt sem tudtam mit mondjak, csak hebegtem-habogtam, aztán láttam az arcán, hogy mosolyog. Közelebb jött, kihúzta a kezem a takaró alól és elkezdte puszilgatni, nagyon fura volt, mert ő mégiscsak a pasim legjobb barátja volt, de látta, hogy benne vagyok a dologban, elkezdtünk smárolni, felmászott az ágyra és innentől már mindenki tudja. Régen volt, de teljesen tisztán emlékszem rá, hihetetlenül nagyot szexeltünk, életem egyik legjobb dugása volt és az egész nagyon izgalmas volt, a helyszín, az, hogy ki voltam éhezve, a körítés, minden.
2/5 anonim válasza:
Fiú vagyok, régóta izgatott sráccal a dolog, főleg az orál. Keresgéltem is neten, végül találtam egy normálisnak tűnő srácot, akivel jól elcsetelgettünk, ő is akart már srácot szopatni. De valamiért inkognitóban akart maradni, szóval azt találta ki, hogy menjek fel hozzá és ő maszkban fog várni. Rohadtul izgultam, de felmentem, az ajtó nyitva volt. Bementem, és félmeztelenül állt bent egy símaszkban, mondta, h vetkőzzek. Teljesen kikapcsoltam, fél perc múlva már meztelenül térdelve szoptam. kb. 2 órán keresztül voltam nála, elég keményen bánt velem, életem legintenzívebb és legjobb szexuális élménye volt.
3/5 anonim válasza:
szar lehet látens melegnek lenni, általában ők gyűlölik azt, aki meri vállalni a vágyait ;)
5/5 anonim válasza:
Az elsőtő az elég kamunak hangzik a többit elhiszem. :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!