Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy kis BDSM útbaigazítás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kis BDSM útbaigazítás haladóktól?

Figyelt kérdés
BDSM kapcsolatban élők, illetve ebben tapasztalt kollégák! Hol és hogyan érdemes a "mai világban" elkezdeni ismerkedni, beszélgetni hasonló beállítottságú emberekkel? Az ilyen témájú, főleg szexpartner kereső oldalak mennyire alkalmasak erre, ha a cél nem a keresés, hanem a kommunikáció a tapasztalatváltás!?

2016. jún. 27. 02:11
1 2
 1/14 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Szerintem csak beszélgetni elég alkalmasak ezek az oldalak meg az élő összejövetelek is.
2016. jún. 27. 02:32
 2/14 anonim ***** válasza:
Beszélgetni akár a gyk is alkalmas, picit szűrni kell a hülyéket, de nem vészes.
2016. jún. 27. 02:37
 3/14 A kérdező kommentje:
És milyenek általában ezek az élő összejövetelek? Mi az átlagéletkor és mennyire van ott kialakult, zárt társaság?
2016. jún. 27. 08:18
 4/14 anonim ***** válasza:
92%
A budapesti munch-ok elég fiatalosak, de mondjuk az átlag kb 35-40. Tipikusan párok mennek el, vagy olyanok akiknek van párjuk. Nem az a fő jellemző, hogy a fő téma hogy "ki hogy szokta", inkább az aktuális közösségi ügyek, ki kivel jött össze/ szakított, ami mondjuk az unalmas rész, ha a társaság további baráti körét nem ismeri az ember, de a témák szabadon alakíthatóak, szóval ha valami konkrétan érdekel, be lehet dobni. Volt olyan, hogy elővettem egy rossz bilincset, srácok, ki ért hozzá, nézze már meg hogy javítható-e. Vagy hogy egy domina büszkén megmutatta a saját kezűleg font korbácsát. De alapvetően csak baráti beszélgetés szokott lenni egy sör mellett.
2016. jún. 27. 08:51
 5/14 A kérdező kommentje:
És az ilyen jellegű összejövetelekre hol lehet rábukkani? Érdemes elmenni kezdőként?
2016. jún. 27. 11:10
 6/14 anonim ***** válasza:
Leginkább baráti beajánlásos rendszerben, de a nyilvános programokat (persze civil környezetben) általában meghirdetik a nagyobb BDSM közösségi oldalakon is
2016. jún. 27. 11:20
 7/14 anonim ***** válasza:
Ja és persze hogy érdemes elmenni "kezdőként", hiszen csak beszélgetésről van szó, senki nem fog senkit megítélni azért "ahol tart", különben is semmi közük hozzá, meg azért sem hogy ki miért mennyire "haladó". Ez nem valamiféle tapasztalatgyűjtési verseny, vagy nincs ranglétra a tapasztalt évek száma szerint mint a seregben. :D
2016. jún. 27. 11:31
 8/14 A kérdező kommentje:
OK. Nem is a "verseny" miatt kérdeztem, hanem hogy tényleg mennyire zárt egy ilyen közösség és mennyire könnyű úgymond "beilleszkedni" vagy elvegyülni főleg kezdőként...
2016. jún. 27. 11:42
 9/14 anonim ***** válasza:
Senkinek sincs a homlokára írva, hogy kezdő. Persze lehet hogy rákérdeznek, de abból sincs semmi. Ha van kérdésed, fel lehet tenni, még az is lehet hogy nekik sincs mindenre kész válaszuk, hanem csak privát véleményük, vagy tudják hogy hol nézzenek utána. De ha nagyon triviális, "amatőr" kérdéseket teszel fel, akkor se fognak érte sarokba állítani, és még ott is körbe röhögni. :D
2016. jún. 27. 11:56
 10/14 anonim ***** válasza:
Amúgy meg, egészen konkrét kérdéseket fel lehet akár itt a gyakorin is tenni. Név és arc nélkül.
2016. jún. 27. 12:00
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!