Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire felszínesek vagyunk? Badoo és társai.
Sziasztok, gondoltam felregisztrálok badoo-ra meg tinderre és meglátom mi lesz, kapcsolat vagy kaland, tök mindegy. Kiraktam magamról pár képet, az arcomról, a testalkatomról stb.
Nos míg élőben egész jó, átlagos, szép lányok is megnéznek, leülnek mellém, stb, itt a legótvarabb, dagadt nők se jelölnek vissza. (Jó, persze van egy-két jó csaj). Megnéztem a "vetélytársaimat", és a nagyrésze igazából ül a bmw-be, tukorselfiezek "véletlenül" pont tökéletesen látszódik ilyenkor mindig a drága óra, telefon, stb, felsőtestes képek sem hiányoznak.
A rend kedvéért én is tudnék olyan képet kirakni, ahol a felsotestem nagyon jól néz ki, de nem teszem, mert az a forma nem mindig van meg és a megvilagitastol is függ .. vagy szarjam le az egészet és legyek én is ilyen látszat ember, ha neten akarok ismerkedni? :D
Mindenki felszínes, te is...
A "legórvarabb" is és a legjóképűbb is, mindenki.
Ha ezt letagadod, akkor csak hazudsz.
Ha nem a szép autóra, akkor a szép testre, de mindenképp a külsőségekre izgul mindenki.
Aztán a belső vagy megtartja, vagy nem.
Ez ilyen. Tinderen voltam fenn, de letöröltemagam pár nap után, mert csak felszínes piicsákat találtam tökéletes képekkel, tengerparti nyaralásokkal... Nekem meg ilyenekhez alig ha lesz közöm valaha is.
Normális, egyszerű lányok nincsenek fent ilyen társkeresőkön, ahol csak a kinézet számít.
Off: kézműves sör mi? Olcsó, igénytelen kőbányai díszes pohárban
On: az ismerkedés a felszínes dolgokkal kezdődik, általában, szóval mi a kérdés?
Ez a szar nem reális. Nálam is ugyanez volt, még a túlsúlyos csajok sem jelölgettek vissza(egy idő után mindenkire szívet nyomtam, rájöttem, hogy nincs értelme másnak, túl sok idő elmegy a válogatással, kölcsönös visszajelölés után meg még mindig tudok törölgetni vagy csak nem írni), illetve ha néha valami normálisabbnak kinéző igen, valamiért úgy érezték, hogy az 5 képük alapján nekem valami szerelmi ódát kéne írni vagy standup comedy-snek kéne lenni, hogy válaszoljanak. Mert ugyan mi a lóf @sz kreatívat találhatnék ki az 5 kép alapján, amiből 4 kép selfie, 1 meg vmi buliban készült? És egy kis ringyó miatt nem fogok órákat gondolkozni, hogy mi az anyámat írjak nekik? Aztán már a végén írtam fűnek-fának, nem azért, mert akartam volna tőlük valamit, pusztán érdekelt, hogy vajon menniyre igénytelen nő fog visszaírni.
És nem arról van szó, hogy ne néznék ki jól,pl fürdőben voltam, aztán pont szaunáztam és a szauna előtt volt 5 gyönyörű csaj, akivel pár perce találkoztam, aztán azt beszélték, hogy úgy nézek ki, mint egy Adonisz, nem tudták, hogy hallom. Ráadásul élőben fel tudok szedni szép csajokat is, a retek badoon meg ilyen értelmi fogyatékos csúnya csajok még válaszra sem méltatnak?
hát nem tudom.
én kíváncsiságból felraktam a tinder-t nem írtam magamról semmit, csak átrántottam a facebook-ról 4 képet:
1. tök átlagos
2. szelfi, amin a fél fejem nem is látszik, mert fagyit eszek tölcsérből
3. cigizős, bogárszem-napszemüveges kép, amin egy zöld kisegeres textilpelenka van a fejemre kötve és gyönyörűen látszik az "aputest"-em (39 fok meleg volt, amikor készült)
4. egy kép rólam és a két pici gyerekemről, amint egymás hegyén-hátán alszunk
2 nap alatt 10 jelöltek be anélkül, hogy bármi mást csináltam volna. független, huszonéves csajok, annak ellenére, hogy majd 40 vagyok és egy darab bmw, iphone, más baromidrága cucc sem volt a képeken...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!