Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell kinyalni egy pucit?
Figyelt kérdés
A legkobb baratnom mar egyszer kinyalta nekem es en ezt viszonozni szeretnem. De nem tudom hogyan kell elkezdeni meg csinalni2016. jún. 27. 15:08
2/8 anonim válasza:
Lassan olyan kerdes is lesz hogy kell aludni 😂😂
3/8 A kérdező kommentje:
Jo bocs hogy meg kerdeztem. De nincs ebben tapasztalatom es felek hogy rosszul fogok csinalni valamit
2016. jún. 27. 15:13
5/8 anonim válasza:
Széthúzod a szeméremajkakat, és a csiklót nyalogatod a nyelved hegyével.
7/8 anonim válasza:
Nekem az a jó, ha a körbepuszilgatás, stb. után a kis- és nagyajkak között nyalogatnak lassan, oda-vissza, körbe körbe, és utána közelítenek a csiklómhoz. Lassan nyalnak, közepes erővel, nem mint a motolla. Közben lehet a hüvelyemet egy kettő ujjal, vagy a g pontomat izgatni ujjal. Ez eredményes lesz.
És gyakorlás,gyakorlás,gyakorlás ..:))
De egyébként minden nőnek más jön be,,van aki gyorsabban,lassabban,,ujjazással vagy cici simivel élvez el.
Polip legyen a pasi :))Fontos,hogy kérj visszajelzést vagy figyelj a testbeszédre a hangokra mi tetszik neki a legjobban..
N.
8/8 anonim válasza:
A nyaláshoz is kell előjáték. Először simogasd csak ruhán keresztül a punciját, majd vedd le róla nadrágot. Kezdd el nyalogatni, csókolgatni a belsőcombját, ha szereti harapdálhatod, vagy akár szívogathatod is. Bugyin keresztül próbáld meg besaccolni hol lehet a csiklója és lehelj rá, nagyon jól esik nekem az a meleg érzés. Ha nagyon akarod kínozni azzal, hogy sokáig nem érsz hozzá, akkor bugyin keresztül is puszilgathatod őt, játszhadozhatsz közben a mellbimbójával is. Mikor már nem bírjátok tovább,vedd le róla a bugyit, de még itt se kapkodd el a dolgokat! Nyalogasd hegyes nyelvvel a combhajlatát, majd a nagyajkait. Utána mehetsz a kisajkakra is, végül a csiklóra, de ezt már ne hegyesített nyelvvel, azt majd csak utána. Nyald ütemesen, ne csináld egyszer gyorsabban, egyszer peedig lassabban, mert akkor soha nem lesz orgazmusa. Mindeközben egy vagy két ujjadat bedughatod hüvelyébe, és hívogató mozdulatokkal ingerelheted a g-pontját, hívogasd az orgazmusát. Mikor már nagyon ki van készülve, akkor jöhet a hegyes nyelv a csiklóra. Ha nem kellemetlen neki, akkor akár fel is húzhatod a csiklót fedő bőrt, így extra ingert kap a barátnőd gyönyörforrása. Abból veszed észre ha elélvez, hogy összehúzódik a hüvelye ritmikusan, vagy összeszorítja a fejedet a combjaival. Ekkor nem feltétlenül szükséges elvenni onnan a nyelvedet, ha mozgatod még az orgazmusa közben is a nyelvedet, az fájdalmas lehet, de viszont ha csak finoman rászorítod, azzal elnyújtod a gyönyör általi belső öösszerándulásait. Jó szóakozást (akarom mondani nyalakodást) ;)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!