Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tanulhatnék meg uralkodni a kanosságomon?
Már évek óta egy olyan kirajzolódó mintázat van a szervezetem működésében, hogy bizonyos időszakaimban az átlagosnál sokkal többször végzek önkielégítést. Ilyenkor a munka után is jelentősen fáradtabb vagyok, reggel a felkelés is igencsak nehezemre tud esni. Utána hetekig ilyen melankólia lesz rajtam urrá. Aztán ilyen "semleges állapot" következik, amikor nem nyúlok magamhoz, csak nyugisan megvagyok, ilyenkor viszonylag kipihenten tudok bármilyen munkát elvégezni.
Hogyan uralkodjak a hormonjaimon? Van arra valamilyen mód, hogy ne kelljen ennyiszer kivernem?
22/F
Nekem a sport szokott segíteni. Pl. már fél óra futás is "átmossa" annyira az agyamat, hogy ne legyenek ilyen kényszereim. Jobban is alszom tőle, és így kipihentebb vagyok.
(Én sem vagyok egy nagy sportbajnok, hetente 1-2-szer jutok el futni, de már az is sokat segít.)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!