Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok akik naponta többször szexelnek?
Figyelt kérdés
Aki igen, jelezze.2016. jún. 27. 16:55
1/12 anonim válasza:
Most akkor felnyújtom a kezem hogy jelezzek.
2/12 anonim válasza:
Mázlisták xD
Én jelzem hogy naponta többször maszturbálok! xD
18/F
3/12 anonim válasza:
Amikor kapcsolatban vagyok akkor igen.
Most nem. Nem akarok akárkivel, szóval ez a szám jelenleg nulla.
23/F
4/12 anonim válasza:
Hétvégén igen... mindketten dolgozunk, olyankor van idő többre.
Van hogy hétköznap is becsúszik ilyen, de akkor pl egyik délben, másik este, vagy egyik csak durrbele, és a másik hosszabb.
5/12 anonim válasza:
Mi általában napi kétszer, ébredéskor, és éjjel, de van, hogy kétnaponta egyszer, sok mindentől függ. A napi egy megvan minimum. 29F
6/12 anonim válasza:
mi is van hogy 2x, de én egy nap csak egyszer tudok elmenni :D L
7/12 anonim válasza:
Sokszor van 2 menet egymás után, de a napi egy az tuti.
34N
8/12 anonim válasza:
itt valami irigy faszcibáló, vagy frigid 3,14csa pontozgat lefelé :D a kiverés 100% a 2szer szex meg alig 50...
10/12 anonim válasza:
Én bírnám igényelném is de újabban csak frigid barátnőim voltak,akikkel jó ha heti 1x lehetett,úgy hogy mindennap találkoztunk,meg nem is oráloztak,semmi...pedig én mindent csináltam már amikor lehetett,és szívesen tettem...nem értem a mai nőket,néhány éve meg olyan barátnőim voltak akikkel bárhol bármikor bármennyiszer lehetett,és jó is volt velük(a szex) ráadásul megy fel az euró,mennek fel az üzemanyag árak,minden egyre rosszabb...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!