Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anitácska106 kérdése:
Amikor a barátom izgatja a csiklóm akkor mindig beremegnek a lábaim és tök kellemetlen. De amikor magamnak csinálom akkor nem. Miért lehet ez?
Figyelt kérdés
Normális válaszokat kérek.2016. jún. 27. 22:01
1/10 anonim válasza:
Pici zsibbadást is érzel ilyenkor?
2/10 A kérdező kommentje:
Nem.
2016. jún. 27. 22:07
4/10 A kérdező kommentje:
Mert?
2016. jún. 27. 22:08
5/10 anonim válasza:
Én is ilyet szoktam érezni, meg zsibbad a lában. Nem jó.
6/10 A kérdező kommentje:
Nincs erre megoldás? Nem lehet hogy pont ott ingerli ahol nekunk nem a legjobb?
2016. jún. 27. 22:14
7/10 anonim válasza:
Nem tudom, csak az a baj, hogy a csalódásaim miatt már alapból negatívan állok hozzá. Nem tudom elképzelni, hogy jobb lehet.
8/10 anonim válasza:
Mert ha zsibbadnál is, akkor valószínű arról lenne szó, hogy az átlagnál érzékenyebb a csiklód, több az idegvégződés, mint másoknak (ami amúgy sem kevés). Akinek ilyen van, az saját magát már tudja jól izgatni, de ha más csinálja, akkor úgy tud zsibbadni, mint amikor bevágod a könyöködet. Az ilyen csiklót csak úgy lehet izgatni, ha a bőrt nem húzod hátra rajta, mert nagyon érzékeny alatta, majdhogynem még a levegőre is.
9/10 A kérdező kommentje:
Én a következő alkalomnál egy kicsit feljebb fogom rakni a kezét hátha.Próbáld meg te is.
2016. jún. 27. 22:19
10/10 anonim válasza:
szia kerdezo
A problemad eleg gyakori. Itt feljebb mar irta valaki, hogy valoszinu tul erzekeny vagy. Az en paromnal is ugyanez volt a gond. Nagyon finoman szabad csak izgatni az ilyen csiklot. Nem szabad erosen durvan dorzsolni mert az nagyon kellemetlen erzes lesz neked. Mond a baratodnak, hogy huzza ra a csuklyat es ugy probalkozzon, nalunk igy valt be, de igy is csak ovatosan szabad. Akinek ilyen a csikloja az konnyebben el tud elvezni sex kozben is mert kevesebb inger is elegendo neki. Pl lovaglo pozban is siman eltudnal elvezni meg akkor is ha mondjuk a huvelyi orgazmusra nem vagy kepes.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!