Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm hazudik?
Figyelt kérdés
Minap beleolvastam barátnöm üzeneteibe egy masik sràccal ez a beszelgetés még a kapcsolatunk előtt volt. Szóval baratnőm mondta a sracnak hogy koliba meg nem szexelt de szopott mar nyaltàk és megujjaztak persze mindezt az akkori baratja. Én a minap rakerdeztem hogy koliba csinaltad mar? Ö azt mondta nem csak megujjaztak.. Es megeskudott nekem hogy csak annyi volt. Most nekem mond igazat akit szeret mert tenyleg szeret vagy annak a csavonak akivel csak beszeltek?? Velemeny? Ja es ha itt tartunk szerintetek ciki vagy k.va amit csinalt a koliba ha igaz??2016. jún. 28. 00:29
1/11 anonim válasza:
Miért kell a múlttal foglalkozni? Ha csinálta, ha nem, teljesen mindegy mi történt akkor. Persze megértem, veled van és mondjon igazat de szerintem felesleges vitatéma.
2/11 anonim válasza:
Valoszinuleg szégyelli előtted.
Szerintem nem gaz, de a helyszín eleg durva.
3/11 Mivanveletek? válasza:
Szerintem az a ciki,hogy Férfi-bár gondolom nem lehetsz annyira idős-létedre kutatsz a dolgaiban...Nem Bízol a lányban,í gy értelme sincs a kapcsolatnak..Ja igen,és az életnek azért van humorérzéke,nem gondolod?? Kutakodtál,mert kételyeid voltak,és választ kerestél..És mit kaptál cserébe?? Még nagyobb bizonytalanságot...Sajnos egy ilyen "beleolvasgatásnak" az a hátránya,hogy Te csak azt látod amit akkor,ott olvasol..De fingod nincs,hogy esetleg mi hangzott el addig az üzenetig..Hogy hazudik-e a lány?? Lehet..De gondolkozz el azon,hogy a lány,"belenéztél-e már valaha a telefonomba?" kérdésére Te Őszintén válaszolnál,vagy hazudnál,mert nem mered vállalni a döntésed esetleges következményeit..?? Nem hiszem..Kellemes örlődést..
4/11 A kérdező kommentje:
Tudom nem szep dolog volt de most ezt hagyjuk is
2016. jún. 28. 01:04
5/11 anonim válasza:
Nem tudom milyen koliról lehet szó, de könyörgöm...voltatok Ti valaha is egyben? sajnos ott az a ciki ha nincs sex. nem az ha megujjaznak vagy kinyalnak valakit....
Te meg vagy vállald fel, hogy belenéztél és ott mást mondott, mint neked, vagy esetleg kezdjél el bízni benne. Hiszen Veled van. nem mással.
6/11 anonim válasza:
Szerintem már a fél koli megb***ta és most ég a pofája.
7/11 anonim válasza:
Miért olyan fontos ez neked? Semmi közöd ahhoz ami a múltjában történt! Foglalkozz a jelennel! Ok?
8/11 anonim válasza:
Szerintem a szop*st "elfelejtette" mondani. Vagyis most a maga részéről beszélt hogy nyalták de a másik oldalt nem tartotta fontosnak mondani hogy mit csinált. Nem tudom elmagyarázni érthetően de nem kamuzásbol nem mondta a szopást
9/11 anonim válasza:
Szép kis világban élünk. Te az a nagyon féltékeny típus vagy igaz?
21/L
10/11 anonim válasza:
És nem mind1, ha ez jóval előtted történt?
Sajnálod tőle azt a kis élvezetet, hogy kinyalták a puniját, mikor te még sehol se voltál?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!