Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, feküdtetek már le fiatalabb sráccal? Hány éves volt és hány évesek voltatok? Hányadik partnerei voltatok egymásnak? Milyen volt a szex, élveztétek?
Figyelt kérdés
2016. jún. 28. 10:38
1/5 anonim válasza:
Igen én 18L ő 17F a második volt és a mai napig nagy a szerelem :3
2/5 anonim válasza:
én nem lány vagyok de a barátnőm idősebb 12 évvel és igen már lefeküdt velem kis milliószor. Nekem ő a 6 odik én neki a 2.
Kort nem írok.
Nagyon jó a szex.
Szeretem hogy tudja a dolgok zajlását és nem félénk. sok mindent szeret. Igazából még nem is volt amire azt mondta hogy nem.
3/5 anonim válasza:
Én is férfi vagyok és szinte csak idősebb lányok feküdtek le velem :-D Átlag 10 év korkülönbség, a legtöbb 25 év volt, a hosszabb kapcsolatok valami miatt mindegyik 7 évvel volt idősebb.
4/5 anonim válasza:
Még nem, viszont van egy fiatalabb srác nálam (mondjuk nem sokkal, mert csak 2 évvel), akivel nagyon kipróbálnám. :)
5/5 anonim válasza:
Igen,én 26 éves voltam,a srác 22.Alkalmi partnerek voltunk csak egymásnak,de élveztük mind a ketten.A srác sportoló,fantasztikus teste volt és jól is bánt velem.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!