Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ennyi volt? Lehet még folytatá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi volt? Lehet még folytatás? A többi lent.

Figyelt kérdés
Pár hét chatelés után találkoztam egy sráccal. Chatelés alatt minden rendben volt, talalkozás előtt telefonáltink is. Ő hìvott fel és ő is kezdeményezte a telefonálást és a találkozást is. A randink szerintem jól sikerült. Sokat beszélgettünk, aztán sajnos le is feküdtünk. A randi végén kérdeztem, hogy fogunk e még beszélni vagy találkozni. Azt a választ kaptam, hogy nem rajta múlik. Most tanácstalan vagyok. Eddig még nem írt. Tudom ebből gondolhatnám, hogy nem érdeklem, de eddig is volt ilyen. Mivel nagyon elfoglalt találkozás előtt is sokszor előfordult, hogy órák múlva írt vissza vagy esetleg más nap. Lehet ebből valami? Írjak én neki? Eddig mindig ő írt először. Lehet, hogy most nekem kellene?

2016. jún. 28. 12:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
nem rajta mulik-> arra kiváncsi keresed-e..
2016. jún. 28. 12:10
 2/8 anonim ***** válasza:
29%
Első randin szétdobtad a lábad? Velem nem randizol?
2016. jún. 28. 12:13
 3/8 A kérdező kommentje:
És ha csak udvariasságból mondta? Mert tudta, hogy azt akarom hallani?
2016. jún. 28. 12:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Nos ha jó volt veled a szex és nem talál mást lehet keres még. Komoly kapcsolat ebből nem nagyon lesz...
2016. jún. 28. 12:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Főleg, hogy egyből kidobtad a csúnyádat
2016. jún. 28. 12:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha ki kell üríteni a zsákját, akkor keresni fog. Persze ha nem talál újat.
2016. jún. 28. 12:28
 7/8 anonim ***** válasza:
A zsákos bilbó XD
2016. jún. 28. 12:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Kérdező volt már valami olyan cuccod, amiért igen keményen meg kellett dolgoznod? Amiért áldozni kellett, anyagi, fizikai, vagy erkölcsi szinten? Ha volt, akkor tudhatod, hogy csak annak van becsülete az ember életében, amiért megküzdött. Te odadobtad magad a fickónak, nem kellett dolgoznia érted, s ezzel elértéktelenedtél. Egy értéktelen rongy emberrel senki sem jön össze szívesen. Megvoltál, köszöni szépen, és keres másik hülyét.
2016. jún. 29. 18:21

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!