Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Néha már betegesnek érzem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néha már betegesnek érzem annyiszor maszturbálok?!

Figyelt kérdés

Fél éve szakitottam a barátnőmmel (Ujjév előtt) és a 2016-os évben már 180x (haverokkal megbeszéltük, hogy számoljuk xd) kielégitettem magam. Van, hogy naponta 3x is aztán amikor eljön a hétvége akkor elmarad, mert sokan vannak a házban, de ha nem lennének akkor is csinálnám. Ha magam vagyok már reflexszerűen veszem is elő amim van. Ma is már 2x csináltam.

Nem volt időm csajozni se, hogy barátnőt keritsek vagy valami. Az elmult időszakban nem is nagyon jártam semerre, mert készűltem az egyetemre.

Mi a véleményetek?

18/F

2016. jún. 28. 20:09
 1/7 anonim ***** válasza:
átlagos
2016. jún. 28. 20:11
 2/7 anonim ***** válasza:
És ez neked beteges? Nálam a napi kettő minimum 11 éves korom óta.
2016. jún. 28. 20:35
 3/7 A kérdező kommentje:
Akkor jóó :D
2016. jún. 28. 20:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Ajánlanám a Don Jon című filmet.
2016. jún. 28. 21:02
 5/7 A kérdező kommentje:

Láttam az előzetest.

Majd megnézem.

2016. jún. 28. 21:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Mennyi a rekordod?:D
2016. jún. 28. 21:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Egy nap 5 volt a legtöbb :'DD
2016. jún. 28. 23:43

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!