Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire tartjátok gáznak, ha néha borostás egy lány hónalja?
Saját véleményem szerint nem tartom annak!! Még engem be is indít,mondjuk én alapból izgulok rá ha egy lány szőrösebb.... (nem igénytelenül)
29F
Hat tudod mi nok szorrel a testunkon szulettunk, ha teged zavar akkor gaz, ha a pasid zavarja akkor gaz, de tok egyszeru, ne hordj a 2. 3. napon ujjatlant es ennyi.
Amugy meg szerintem tisztaban vannak a pasik is hogy hogy hogy mukodik es nez ki egy noi test, szoval miert is lenne gaz?
Bocsi, hogy lányként írok, de szerintem nem gáz.
Főleg, ha magamból indulok ki. Leborotválom és már körülbelül másnapra borostás lesz... Attól meg ha mindennap borotválom irritált lehet. Szóval, ez van. Egyébként az a kis borosta a barátomat se zavarja, sehol. Szerintem a többi fiút se.
Gyantához meg kell növeszteni és addig ugyanúgy borostás.
A nők is szőrösek és nem csak a kis szőke pihe a normális. Persze ezt nem mindenki tudja mivel a tévéből meg a reklámokból nem ez jön le.
Én például férfi borotvával szőrtelenítek mert a női egy rakás fos és tényleg csak pihéket visz.
Nem kell belőle ügyet csinálni.
Van, hogy nekem sem babapopsi simaságú a hónaljam, és akkor mi van?
Emberek vagyunk.
A normális pasikat sem érdekli szerintem.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!