Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Puncinál, popsinál barnább a bőröm mint máshol. Nagyon visszataszító tud ez lenni?
Figyelt kérdés
Egyébként hófehér bőröm van..2016. jún. 29. 09:37
1/7 Titok 20+/f válasza:
Az attol függ mennyire eltérő de szerintem nem visszataszító.
2/7 anonim válasza:
Szerintem a borotválástól lesz barna.
3/7 anonim válasza:
Ezt még nem is hallottam, hogy a borotválás összefüggésben van a bőr pigmentsejtjeinek számával…
4/7 anonim válasza:
A ducibb lányoknál szokott ilyen lenni. De nem taszítana.
5/7 anonim válasza:
ha emiatt gátlásos vagy, akkor az tudja befolyásolni az együttlétet, de ha nem zavar téged sem, szerintem a partnereidet sem fogja!
23F
6/7 anonim válasza:
Az en parom magas es vekony, de neki is barnabb ott a bore. Sot neki a feneken is van egy-egy sotetebb folt ahol ul rajta. Ott nincs szor es nem is borotvalja megis sotetebb. Szoval tuti nem fugg ossze a borotvalassal es engem ez sosem zavart. Nincs ezzel semmi baj. Ha bepucsit akkor meg elolvadok a latvanytol :)
7/7 anonim válasza:
Nekem is sötétebb. Eddig még nem volt vele senkinek baja. Igazából nem tudok vele mit csinálni. Ápolt vagyok és nem vagyok duci se. Ha valaki emiatt leundorítóz akkor nyilván addig tartott a kapcsolat.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!