Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, BDSM-ben mi volt a legextrémebb amit kipróbáltatok, vagy amire vágytatok?
Figyelt kérdés
Érdekelne hogy mik voltak a legextrémebb dolgok eddig, amit vagy kipróbáltatok, vagy kipróbálnátok. Mindegyik oldal érdekel, akár sub akár domina oldalról.
A korotokat is odaírhatjátok :)
2016. jún. 29. 12:31
1/5 anonim válasza:
Véraláfutásosra lett verve a fenekem.
Imadtam mikor egy kis "jatek" utan lefogott es kb megeroszakolt, megpofozott mikor leszoptam, tepte a hajam, fojtott stb. :)
Amit kiprobalnek az az h palcaval elverni a fenekem, vagy ahol akarja, es a gyertya viasszal csepegtetes. Most csak ennyi jut az eszembe, de mindenre nyitott vagyok. (Kiveve az ilyen pisi kaki tema)
19/L
3/5 anonim válasza:
Nekem is véresre fenekelés meg fojtogatás volt eddig. A kikötözést próbálnám ki nagyon:) 18/l
4/5 anonim válasza:
na ilyen csaj nem létezik szerintem:) 10éve keresek olyat akit kinozhatok:))
5/5 anonim válasza:
Ha van olyan csaj, aki nyitott lenne korbácsolásra, pálcázásra, írjon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!