Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Valaki érez így még?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki érez így még?

Figyelt kérdés
A szüleimmel már kiskorom óta járunk nudista kempingbe meg strandra. A szüleimnek van egy társaságuk akikkel szoktunk járni. Eleinte nem volt semmi gond vele 12-15 éves korom között kicsit zavart hogy más lányok szebbek nálam. 16 éves koromtól meg elkezdtem fejlődni így jött vissza az önbizalmam. Most meg 18 évesen elkezdetem élvezni a meztelenkedést meg hogy néznek. Egyszer volt is egy kicsi vita anyummal mikor észre vette hogy teljesen leborotváltam magam. Viszont észre vettem a társaságból hogy 1-2 férfinak bejövök. Kicsit szoktam úgy napozni hogy mimnél többet lássanak belőlem. Pár szór észre vettem hogy férfiaknak merevedésük van és ez nagyon izgat.
2016. jún. 29. 14:12
 1/5 anonim ***** válasza:
ösztönök imponálni akarsz a hímeknek nincs ezzel baj amég nem viszed túlzásba ;)
2016. jún. 29. 14:14
 2/5 anonim ***** válasza:
"mimnél többet lássanak belőlem" - széthúztad a lukadat vagy, hogy? Hogy lehet a meztelenséget még fokozni?
2016. jún. 29. 14:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Így működik ez. Ha a pasiknak tetszik a látvány, akkor merevedésük lesz.

Hol szoktatok nudizni? Én még nem voltam, de szívesen kipróbálnám.

2016. jún. 29. 14:23
 4/5 Asd12345699 válasza:
Hat ez természetes,hogy ez történik,ha szép lány vagy :D Ha már nem szégyelled,hogy ha látnak meztelenül,akkor nem küldenel privátba egy meztelen képet? Csak,hogy lássam,mit látták az emberek,amiert felallt nekik
2016. jún. 29. 20:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is, én is?
2016. jún. 30. 20:12

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!