Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi az a kor amikor már ciki ha valaki szűz 20,25? Egyáltalán van ilyen kor?
Figyelt kérdés
2016. jún. 30. 01:19
1/10 anonim válasza:
Nincs annyi bőr a pofámon, hogy én bárkire is azt mondjam emiatt, hogy ciki, mert nem tudhatom, mi áll a háttérben. Meg egyébként is, ez nem az én dolgom. Maximum furcsának tartom, és ennyi.
2/10 partizana válasza:
Mindenki akkor veszíti el amikor jónak érzi. Én néha 16 évesen is annak érzem, pedig nem lehetőségem nem volt, hanem nem akartam még mert nem éreztem, hogy azzal kéne akinél volt rá lehetőség. Mert én elsőre szerelemből akarom. De ettől függetlenül 20 éves koromig nem hiszem, hogy várnék már ezzel, bár kitudja ha ilyen maradok és nem jön senki:D De szóval szerintem 20-22 körül már "illik" nem szűznek lennie, de mondom ettől függetlenül ha nem leszek addig újra nagyon szerelmes én se biztos, hogy elfogom.
3/10 partizana válasza:
Ja de amúgy ettől még nem ciki az se ha nem veszíted el, csak magamról írtam, hogy mikor érezném én gáznak. Nem ciki 30 évesen sem. Nem ettől lesz ember az ember.
4/10 anonim válasza:
Mi az, hogy illik? Illik a WC-be szarni, nem mellé. Ez nem illemtan kérdése. Amikor eljön az ideje kérdező.
5/10 anonim válasza:
Nem ez a lényeg. Hanem az, hogy miért az még. Lehet környezetet kellene váltani pl. más emberekkel ismerkedni, mint akik most körülötte vannak.
6/10 anonim válasza:
Szerintem akkor lesz ciki, ha az illető saját maga annak érzi. Viszont ha nem törődik vele akkor 30 évesen se az.
7/10 anonim válasza:
Ha férfi vagy, akkor minél idősebb vagy, annál cikibb. 25 felett szerintem már nincs olyan nő, akinél ne lenne kizáró ok. Megoldás: le kell tagadni.
8/10 anonim válasza:
Csak az a ciki amit az ember magának generál.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!