Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből még valami?
Hagyd. ✌ Én is ezt tettem. Kicsit megijetszgettem a srácot az utcán. Bevágtam elé az úton az autóval meg ilyesmi.. Ezt nem azért írtam, hogy ilyeneket csinálj. 😄 Nálam kialakult azalatt az idő alatt amíg külön voltunk két kapcsolatom is így valamennyire kitudtam heverni a dolgot. A legjobb az lenne ha te is hasonlóan cselekednél. Bár azt nem tudom mennyi idős vagy.
Mi egymásra találtunk újra éy boldogok vagyunk.
Annyit tudok tanácsolni ha újra összejöttök akkor vegyétek komolyabban az egészet és felnőttesebben viselkedjetek egymással valamint ha van valami probléma rögtön beszéljétek meg.
Ja és tényleg... Keress valakit magadnak,gondolom fiatal vagy... Kaptál egy esélyt, hogy kötöttségek nélkül kipróbálj egy-két dolgot.
#2 válaszoló vagyok. Ha valamit szeretnél kérdezni akkor dobj egy üzentet.
20/F
Bár tudnám miért is "undorító" a viselkedése... ha már nem szereti meg másra vágyik akkor nyilván inkább szakít, minthogy megcsalja. De úgy látom itt minden csaj undorító mostanában akinek van egy kis szabad akarata vagy elképzelése arról ,hogy mit is akar... Na mindegy, ez az első válaszolónak szólt.
Kedves kérdező, a legjobb ha nem keresed (tapasztalatból mondom), mert csak rossz érzéseket keltenél benne. Eleinte nagyon rossz lesz neked és mindenről ő fog az eszedbe jutni, de ha azt akarod, hogy legyen bármi kis esély arra, hogy újra összejöjjetek, akkor tartsd tiszteletben a döntését és ne keresd egy ideig.
Ne mond.... szintén két éves kapcsolatom van, ami egyre inkább egy süllyedő hajónak látszik.
Szeretem őt, istenemre mindennél jobban szeretem és olyan emlékeink vannak amiket nem találni csak úgy az utcán, de úgy érzem ő is ugyanúgy "nem érez már úgy irántam", célzott már rá néhányszor. És talán van is kiszemeltje...
Nem akarok spamelni, de ha én ebbe a helyzetbe kerülnék hihetetlenül tanácstalan lennék, csakúgy mint a kedves kérdező.
Ugyanakkor szívből kívánom hogy minden helyre álljon nálad és a lelkedben, szívedben.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!