Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rixon kérdése:
Lányok! Mi volt a legfurább vagy legbizarabb dolog amivel maszturbáltatok?
Figyelt kérdés
Ha valaki megindokolja hogy miért azzal az az igazai.2016. jún. 30. 07:41
1/10 anonim válasza:
Fiatalabb koromban koromban gimit húztam banánra,de nem volt túl jó,vastag volt a banán.
Mobiltelefon rezgőre állítva és csiklóhoz nyomva.Na az kellemes érzés.:)
2/10 anonim válasza:
Egy Sony rádiós erősítő
Ugyan kicsi volt, de a hangerőgombbal gyorsan elértrm az orgazmust
3/10 anonim válasza:
Nem tudom mi lehetett a legbizarabb. Próbáltam már tubusokkal, fésűvel, ököllel is. A legfuribb talán ubival volt, de azután nagyon fájt a puncim. 14l
5/10 anonim válasza:
Fogkefe nyele, zuhanyrózsával izgatni a csiklómat, de szeretek párnán lovagolni is.
6/10 anonim válasza:
Regi tv antenna, porcelan nipp, cipofuzzo, taviranyito,fotell sarka, hirtelen ennyi jutott eszembe ... Persze ezek mind 10-14 eves koromban voltak. Mostmar a fütyire eskuszom.
18/L
7/10 anonim válasza:
Hajvasaló 15L
De a kissebb fajta izhatott milyen ha bellül kinyík
8/10 anonim válasza:
En probaltam dezodorral rendesen beleultem banan repa telefon a legdurvabb mikor ket dezodort probalt betolni es ugyerzed szet szakadsz es nem megy vegul be de jo erzes
9/10 anonim válasza:
Volt már mindenféle. Szeretek mindent kipróbalni aminek izgalmas formája van. Ubi, banán , virsli, párizsirúd, régi mobiltelefon, dezodorok , üvegek, hajlakk, ököl, távirányító, válltókar, kézifékkar, gumibot. Szoktam egyszerret kettőt is bedugni. Szeretem a dp-t
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!