Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az baj, hogyha semmiféle...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj, hogyha semmiféle örömet nem okoz, ha maszturbálok? Szerintetek mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Maszturbálás alatt azt értem, hogy feldugom magamnak az egyik ujjam.

2016. jún. 30. 14:12
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha csak simán feldugod ne várj semmi különöset ott mást is kell vele csinálni ;)

Amúgy ne aggódj én is így vagyok vele, ha magamnak csinálom akkor nem élvezem szinte egyáltalán, de amikor párom csinálja akkor rögtön megőrülök. :)

2016. jún. 30. 14:14
 2/8 zóna_pocok ***** válasza:
Probaltad mar a csiklodat is izgatni? :D Lehet az a baj, ujjazas nem mindig vezet celra, foleg nem 1 ujj.
2016. jún. 30. 14:14
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat!

1# Te még mit szoktál csinálni?(Mert írtad, hogy ez nem elég)?

2# Igen, próbáltam már a csiklómat izgatni, az jobb volt, de még az sem volt az igazi.

2016. jún. 30. 14:19
 4/8 anonim ***** válasza:
ahogy #2 es is írta, inkább a csiklódat próbáld izgatni.
2016. jún. 30. 14:41
 5/8 anonim ***** válasza:

attól hogy orgazmusképtelen vagy.

Volt csajom is ilyen volt, sajnos

állítólag a nők 10-30%-a ilyen.

2016. jún. 30. 15:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyrészt az ujjazás se csak annyi, hogy ki be tolod az ujjad, henem a g pontod izgatod közben... Szóval jobb(könnyebb) ha előbb a csiklós orgazmust ismered meg 😊
2016. jún. 30. 16:42
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem muszáj ám csinálni ha nem megy.

Partnerrel azért összehasonlíthatatlan az élmény.

2016. jún. 30. 17:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy sokkal fiatalabb vagy, mint akik itt olvasgathatnának. Hány éves vagy, hogy neked ezt jelenti a maszturbálás?
2016. jún. 30. 18:52

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!