Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Pasik / Férfiak! Miért undorodnak, tartják cikinek a nyálukat szex és önkielégítés közben? :D
Pl a párom imádja nyalni a testem, és ha utána hozzá ér a saját nyála, nem óckozik tőle! Ha szex közben" szükség van " nyálra, nem zavartatja magát, hanem szolgáltatja ő is, egyenesen imádom .. amikor a puncimra / puncimba csúrgatja. És amikor pettingelünk vagy előjátéknál csinálja előttem, nem rest a nyálát használni. Szerintem izgatóbb is és szívesebben is nyúlok utána oda, mint ha síkosítós lenne !!! :D
Viszont sok fórumon és itt is olvasni, hogy " fújj, b..is .. stb ".. :S szerintem pont, hogy nem!!!
Ti hogy vagytok ezzel ??? :D akár női szemmel, hogy látjátok ?? :D
nekem semmi bajom a nyálammal :)
23F
Szerintem meg gáz,hogy nem izgat fel rendesen,hogy tocsogj a saját nedvedtől,hanem inkább a nyálát használja síkosítónak.
Le lehet pontozni.
Önkielégítésnél első sorban.. És úgy egyébként gondoltam. :D
De felizgat... De a munkája miatt csak hétvégén találkozunk így akkor van időnk ilyenekre. ;) ha nedves vagyok is szeretem a nyálát, felizgat :D de nem ez itt a kérdés, hanem, hogy ..
Mások miért nem használják !??? :/ :O vagy miért vélik undorítónak ???
Én?? :D
Mi is !! :D és máshol is bátran használjuk !!! ;) :D
Pl itt is írta több nő, hogy a párja undorodik a saját nyálától :S
.. fórumokon pedig a Férfiak írják, hogy csak is női nyálat használnak a szexnél, önkielégítéshez pedig síkosító, testápoló:/
Az gondolom, hogy a női nyál bejövős!!! ;) :D
Csak az érdekelt volna, hogy a pasik, használják e a sajátjukat...
Ha pedig nem, akkor miért ?? :/
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!