Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szilunope kérdése:
Lányok nektek hány cm az ideális farok? Mármint arra gondolok itt hogy nektek személyesen hány cm az ami még izgató és hány cm től fáj nektek? A korotokat írjátok!
Figyelt kérdés
Hány cm az ideális?2016. jún. 30. 16:38
1/13 anonim válasza:
A nők meg a szemmérték, két külön bolygó. Most itt amiket beírnak, azok sokkal nagyobb értékek, mint amik a valóságban általában.
2/13 anonim válasza:
15-16 centiig kellemes
utána már fájhat nekem
34N
3/13 anonim válasza:
Menj már a pics.ba naponta 10x teszi fel ezt a kérdést a sok hokis 13 éves meg a kisfa.kú 20-40 éves hokistáskák hátha valami csajtól kapnak privátot.... Szánalmas.
4/13 A kérdező kommentje:
Ez igaz! Sokan nincsenek tisztában a méretekkel és folyton 20 cm ceket írnak, ezért kérdezek itt!
2016. jún. 30. 16:41
5/13 A kérdező kommentje:
Már bocsi de ez egy olyan oldal ahol kérdéseket lehet feltenni én pedig feltettem egy kérdést, nem tudom hogy ezzel mi a baj.
2016. jún. 30. 16:42
7/13 anonim válasza:
ahogy #1es is írta, szemmértékre most mondanak valamit sajnos így elég messze lesz a valóságtól. Főleg sok olyan is van, akik a mértékekkel sincsenek tisztába hogy azt se tudják 1 cm mennyi, a boltba meg lehet venne 10kg párizsit 10 deka helyett...
8/13 A kérdező kommentje:
Köszi a kérdéseket és nem azért tettem fel a kérdést mert kis 13 éves kisfiú lennék és ez izgat fel hanem úgy néz ki hogy hamarosan elveszítem a szüzességem a barátnőmmel és kíváncsi vagyok hogy mennyi lenne az ideális mert akiktől eddig kérdeztem azok csak olyan válaszokat tudtak adni amiknek kb semmi igazságalapjuk nincs. 17/F
2016. jún. 30. 16:50
9/13 anonim válasza:
Kérdező, változtatni úgy se tudsz rajta, élvezni meg élvezni fogja, meglátod :)
10/13 anonim válasza:
Eddig egy farok volt bennem és azóta is szokott;a páromé.:D 12 cm, és tökéletesen passzol belém. Szép látványra a nagy farok, de nem tudom elképzelni azt, hogy belém férne-e egy 15-16 cm-es, és nem fájna. 19/l
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!