Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veled olyan, hogy valaki, akivel életedben először találkoztál, hihetlen (szexuális) feszültséget keltett benned?
Gyakorlaton vagyok egy helyen, és az egyik pasival vagyok így.
Valahogy olyan átható tekintete és kisugárzása van, amire én ösztönből beindulok. Nem tudom, mennyire kölcsönös (bár egyszer-kétszer direkt provokált) annak ellenére, hogy én igyekszem nem jelét adni a dolognak (tényleg nem akarok semmit). De amikor összetalálkozik a tekintetünk, egymás közelében vagyunk, az olyan... Fura. Én legalábbis érzem ezt a feszültséget.
Ez kölcsönös, vagy érezhetem így akkor is, ha csak bennem mozdul meg valami? Mással is volt ilyen?
Igen, ez.a férfi is nős, 3 gyereke van, vagy 20 évvel idősebb, úgyhogy tényleg nem akarok semmit.
És neki alapból ilyen átható tekintete van, szerintem tudja is magáról, hogy van egy ilyen különös kisugárzása (nyilván tudja).
Szóval lehet, hogy ő mindenkire így néz, és csak én érzem a kémiát :)
egy komoly idős pasi nincs annal jobb lehet életed legjobb szexpartyjat hagyod ki
tessek vele beszelgetni stb
ha célozgat menj bele nem bánod meg
ha nem teszed meg, azt fogod megbánni
sok sikert
Mindenhova beírod ezt az ocsmányságot, te perverz állat?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!