Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Volt már veled olyan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veled olyan, hogy valaki, akivel életedben először találkoztál, hihetlen (szexuális) feszültséget keltett benned?

Figyelt kérdés

Gyakorlaton vagyok egy helyen, és az egyik pasival vagyok így.

Valahogy olyan átható tekintete és kisugárzása van, amire én ösztönből beindulok. Nem tudom, mennyire kölcsönös (bár egyszer-kétszer direkt provokált) annak ellenére, hogy én igyekszem nem jelét adni a dolognak (tényleg nem akarok semmit). De amikor összetalálkozik a tekintetünk, egymás közelében vagyunk, az olyan... Fura. Én legalábbis érzem ezt a feszültséget.

Ez kölcsönös, vagy érezhetem így akkor is, ha csak bennem mozdul meg valami? Mással is volt ilyen?

2016. jún. 30. 19:32
 1/8 anonim ***** válasza:
58%
Persze. Meglátok egy jó nőt az utcán kihívó öltözezben és máris hirtelen szexuálisan feszült leszek.
2016. jún. 30. 19:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én most ilyen helyzetben vagyok. Igaz én nem ismerem a férfit! Semmit nem tudok róla. De mindaketten nèzzük egymást elég feltűnően,látom rajta ,hogy tetszem neki,de mégsem közeledik felém. Én sem merek , félek,hogy foglalt és koppanok majd. Tegnap is kb 20méterre voltunk egymástól és láttam,hogy néz én is néztem őt ,de semmi. Érzem,hogy működne köztünk a kémia.De mégis olyan lehetetlen helyzet! 25/N
2016. jún. 30. 19:41
 3/8 A kérdező kommentje:

Igen, ez.a férfi is nős, 3 gyereke van, vagy 20 évvel idősebb, úgyhogy tényleg nem akarok semmit.

És neki alapból ilyen átható tekintete van, szerintem tudja is magáról, hogy van egy ilyen különös kisugárzása (nyilván tudja).

Szóval lehet, hogy ő mindenkire így néz, és csak én érzem a kémiát :)

2016. jún. 30. 19:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ilyen mindenkivel fordult már elő, velem is jóparszor :) 34F
2016. jún. 30. 19:46
 5/8 Komolyan mondod? ***** válasza:
100%
Igen, volt már ilyen. Nem is egyszer...
2016. jún. 30. 19:55
 6/8 anonim ***** válasza:

egy komoly idős pasi nincs annal jobb lehet életed legjobb szexpartyjat hagyod ki

tessek vele beszelgetni stb

ha célozgat menj bele nem bánod meg

ha nem teszed meg, azt fogod megbánni

sok sikert

2016. jún. 30. 20:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Nos + 3 gyerek? Felejtsd el, ne barmolj bele a hazassagaba.
2016. jún. 30. 20:33
 8/8 anonim ***** válasza:

Mindenhova beírod ezt az ocsmányságot, te perverz állat?

2016. jún. 30. 22:40

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!