Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne ha nem minden 2. kérdés testi hibákról szólna?
Figyelt kérdés
főleg görbe farokról meg salátapunciról, amik nem testi hibák amúgy hanem genetika de mindegy.2016. jún. 30. 20:32
2/18 anonim válasza:
"amik nem testi hibák amúgy hanem genetika de mindegy."
nem zárja ki egyik a másikat. A kiálló fül is testi hiba és genetika egyben.
3/18 zóna_pocok válasza:
Akkor megszunne a gyk, es vele egyutt mi is. Ne akard :(
4/18 anonim válasza:
Nekem pl nem genetikusan áll el kicsit a bal fülem.
5/18 A kérdező kommentje:
de nincs tökéletes test, amihez képest valami hiba vagy nem.. mindenki ugy jó ahogy van, és mindenkit ugy kellene elfogadni ahogy van, mért kell ilyen hibacentrikusnak lenni?
2016. jún. 30. 20:38
6/18 RRR válasza:
akkor egyesek,min csámcsognának esténként?
7/18 anonim válasza:
hát ez nem igaz. Én pl iszonyatosan jól néznék ki, ha nem lenne aránytalanul nagy orrom és kiálló füleim. Nekem pl nem soká lesz fülműtétem mert már az is sokat dob a kinézeten.
Hiába van barátnőm és imád..én nem tudom elfogadni magam így. Pedig soha senki nem basztatott emiatt.
9/18 A kérdező kommentje:
azért különitsük el a valóságos kinézetet attól ahogy az agyunk látja a testünket, van akinek tényleg bomba teste van mégis vizilónak látja magát, vagy pl a gyúrósok, akik akkorák mint egy ólajtó mégis ahogy nőnek, sosem elégedettek magukkal mert kisebbnek látják magukat..
2016. jún. 30. 20:44
10/18 anonim válasza:
Akkor minden második kérdés a terhes lehetek-e meg a barna pecsételős folyásról szólna .
Inkább beszélgessünk a testi hibákról :D
Ja meg elég-e a farkam,ezt lefelejtettem majdnem.
Meg miért nem élvezek el.
Éljenek a testi hibák :D
N.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!