Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem tudok kiigazodni a szexuál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok kiigazodni a szexuális beállítottságomon. Szerintetek? Lent!

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy eddig heteronak vallottam magam, igazából részben most is.

Viszont ha meglátok egy puncit, eszembe nem jut az, hogy milyet lehet kinyalni. Egy meztelen nő látványa majdhogynem hidegen hagy. Viszont fel tudok izgulni nőkre is, meg szoktam nézni lányokat, volt párkapcsolatom lánnyal (de szex nem volt).

És az utóbbi időben azt vettem észre, hogy egyre jobban izgatnak a fiúk is. Megnézem a fiúkat is, felizgulok egy péniszre, de az nem szokott eszembe jutni, hogy le akarnám szopni vagy valami.

Kipróbálnám a szexet fiúval, de az érzelmesebb része, mint például a csók, nem izgat annyira.

Próbáltam már a prosztatamasszázst, tetszik. Néha hiányolom is.

Szoktam olyanokról fantáziálni, hogy tök jó lenne egy haverral kiverni, aztán ha belemenne, akkor szexelnénk is. Valamint bi hármason is, amiben én dugok egy csajt, engem meg egy pasi.

Beszélgettem már itt gyakorin is meleg srácokkal, némelyikkel volt képcsere is, és azokkal is tudtam fantáziálni.

Most akkor bi vagyok, vagy meleg?

2016. jún. 30. 20:58
 1/6 Nikikeh2 válasza:
Hogyha jól èrtelmezem, mind kèt nemhez vonzódsz :D Tehát ha „kèt kapúra játszol" (már ha tènylegesen jól èrtelmezem) akkor biszex vagy. :D
2016. jún. 30. 21:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem úgy tűnik ,hogy homoromantikus biszexuális vagy.
2016. júl. 1. 18:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Az idő mindent megold.

Legyél türelmes.

Ne arra törekedj,mi vagy,a lényeg,hogy BOLDOG legyél!

2016. júl. 1. 20:06
 4/6 A kérdező kommentje:

"homoromantikus"

Ez mit akar jelenteni?

2016. júl. 2. 03:15
 5/6 anonim ***** válasza:
[link] megtalálod az oldalon, sok más mellett... talán segít megadni a kérdésedre a választ.
2016. júl. 2. 05:52
 6/6 anonim ***** válasza:

"homoromantikus"

Az ,hogy biszex vagy ,de a fiúk jobban érdekelnek.

2016. júl. 2. 23:12

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!