Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megeri venni ilyen kamagra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megeri venni ilyen kamagra zselet?

Figyelt kérdés
felallni felall, de van egy lany es szeretnem egesz este csinalni meg izgulos is vagyok, kell valami ami atsegit utanna mar menne, nem lesz bajom 1 adagtol nem akarok raszokni, munkatarsak csinaltak vele es jot mondtak rola hogy all mint a covek meg stb , valaki probalta
2016. jún. 30. 20:59
 1/4 perky pug ***** válasza:
Simán megéri.Új csajnál meg főleg jó.Nem kell legalább azon parázni hogy izgulsz.Ráadásul jobb is vele sztem.
2016. jún. 30. 21:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Te valami reklám ember vagy?

2016. jún. 30. 21:24
 3/4 perky pug ***** válasza:
Nem igazábol kérdezte én meg elmondtam amit tudom róla ennyi.Mindenki jön itt az igyál meg egy pohár bort stb szöveggel.Ettől majd nem izgulsz az új csaj miatt aztán minden klafa.Csak nem kell rászokni ennyi :-)
2016. jún. 30. 21:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Már próbáltam, igaz, hogy nem a zselét, hanem a tablettát és a pezsgő tabit is.

Sima tabletta szerintem jobb, és a végén nagyobbat is élvezel. ( én legalábbis ).

Előfordulhat, hogybedugul az orrod, meg a szived kicsit gyorsabban megy.

Én csak feleket vettem be, és bőven elég volt.

Ne lépd túl a megadott mennyiséget, és ne állandó jelleggel használd.

Ezektől eltekintve pozitív a véleményem róla.

2016. jún. 30. 23:22

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!