Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Segítség! Lehet ilyet kímélete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Lehet ilyet kíméletesen, nem bántóan közölni?

Figyelt kérdés
Hogy győzhetném meg a barátnőmet hogy ne bújja egyfolytában az okostelefonját? Amikor sétálunk, amikor moziban vagyunk, ha vacsorázunk, vagy akár ha szexelünk is, ő egyfolytában chat-el a telefonján. Én nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni!
2016. júl. 1. 09:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hát látszólag ő meg nem szeret téged, különben veled foglalkozna...
2016. júl. 1. 09:23
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Szex közben is??? :-O Akkor ott már van baj bőven :-(

Úgy elhajítanám azt a telefont hogy öröm lenne nézni ahogy repül :-)

2016. júl. 1. 09:24
 3/11 anonim ***** válasza:
cuki papucs lehetsz.. én kilógatnám a duna fölé és vagy te vagy a telefon..
2016. júl. 1. 09:25
 4/11 anonim ***** válasza:
Remek kapcsolat
2016. júl. 1. 09:32
 5/11 anonim ***** válasza:
Basszus mi durva már hogy szexeltek... Te kened neki és ő szarik rád és nyomkodja a telefont.... Hát én rég elhajtottam volna vagy max össze törtem volna a teloját és hozzá vágtam volna egy régi nyomógombos telefont hogy " Ne haragudj de most jobbra nem futja de legalább tudsz telefonálni és mások is el tudnak érni ha úgy van mert hisz erre való a telefon... " hidd el Tuti hogy nem nyomkodja majd a telefont... De az ilyen csaj egy pofátlan beképzelt ribizli. 22 N
2016. júl. 1. 09:44
 6/11 anonim ***** válasza:

Segítség! Lehet ilyen kíméletesen, nem bántóan közölni?

Hogy mondhatnám el neked, hogy papucs vagy, anélkül hogy megbántanálak?

Azért, mert nem mondod meg bátran ami nem tetszik, nem mered felvállalni a véleményedet a kapcsolatban, nem mered meghúzni a határt. Nem tudod kontrollálni, irányítani a lányt.

És mindez azért, mert félsz, hogy elveszted ... hosszútávon pont ezzel az attitűddel fogod elveszteni...

2016. júl. 1. 10:08
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Valamiert veled tolti az idot. Lehetosegek:

1) megszokasbol mert regen egyutt vagytok

2) kiraly amikor te fizetsz mindent

3) kockazatmentesen tud felredugni megis van baratja.

De az biztos hogyha beleneznel a chatbe kiderulne mi olyan fontos. Ne azt mond ne chateljen kerd meg, mutassa meg. Ne holnal, azonnal. Sok minden ki fog derulni.

2016. júl. 1. 10:48
 8/11 anonim ***** válasza:

Én nem kérném, hogy mutassa meg, mert az szánalmas féltékenykedésnek hat.

Mondd el neki őszintén, hogy te igényelnéd, hogy kettesben legyetek. Csetelhet a nap bizonyos szakaszaiban, de amikor veled van, akkor legyen veled. Ha erre nem hajlandó, akkor nincs értelme együtt lennetek.

Aztán meglátod, hogy ha kizárjátok a telefont, akkor egyáltalán el tudtok-e beszélgetni, van-e közös témátok, vagy valójában semmi közötök nincs egymáshoz. Amíg nem lépsz, ez nem fog kiderülni.

2016. júl. 1. 11:48
 9/11 anonim ***** válasza:
Tényleg gáz,ha szex közben is nyomja! Mindenképp beszéld meg vele.
2016. júl. 1. 14:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Csira papucs.
2016. júl. 1. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!