Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most akkor én? (többi lent)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor én? (többi lent)

Figyelt kérdés
Oké én egy tizenöt éves lány vagyok.Szóval maszturbáltam, és kicsit eksztázisba jöttem....és egy kb 5 centi vastag, 15-20 centi hosszú tárgyat helyeztem fel magamnak (csak félig...) és lehetséges hogy elveszítettem tőle a szüzességemet?

2016. júl. 1. 09:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen, főleg ha véreztél is
2016. júl. 1. 09:32
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem, nem véreztem...még csak nem is fájt! Úgy is lehet?
2016. júl. 1. 09:33
 3/11 anonim ***** válasza:

Ha volt szűzhártyád nagyvaloszinüleg ORVOSILAG igen.

Társadalmilag használt,elfogadott értelmezés szerint nem. Majd csak ha a férfi belédhatol a peniszevel.

2016. júl. 1. 09:36
 4/11 anonim ***** válasza:

Most olvasom h nem vérzett, nem fájt.

Akkor nagy valószinűséggel valamilyen oknál fogva a szűzhártyád átszakadt régebben.

2016. júl. 1. 09:39
 5/11 anonim ***** válasza:
A szüzességedet csak úgy veszted el ha hús-vér pénisz jár a vaginába... Elképzelhető hogy meg sértetted a szűzhártyát tehát fizikailag nem vagy szűz... Egyébként nem törvényszerű hogy szűzesség elvesztésekor vérzik az ember én se véreztem... Szóval lehet hogy fizikailag már nem vagy az de addig még szűznek számítasz amig nem hatolt beléd egy pasi. 22 N
2016. júl. 1. 09:39
 6/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget
2016. júl. 1. 09:40
 7/11 anonim ***** válasza:
50%
Mert az miért törvényszerű, hogy csak hús-vér pénisz után lehet elveszteni? A szüzesség biológiailag a szűzhártya átszakadása. Bármit dugtál fel, ne valld be, hogy ki/mi vette el a szüzességed. :D
2016. júl. 1. 10:01
 8/11 anonim ***** válasza:
88%

#7 ekkora hülyeséget

A szűzhártya elszakadása egy dolog. Bármitől elszakadhat, pl sport, ujjazás stb.

Egy lány akkor veszti el a szüzességét amikor először hatol a hüvelyébe pénisz.

2016. júl. 1. 10:09
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem azt írtam hogy törvényszerű hogy hús-vér pénisz... Azt írtam hogy nem törvényszerű hogy szűzesség elvesztésekor vérzik az ember lánya.... És azt mondják hogy társadalmilag akkor nem szűz már egy lány ha pasival szexelt... Az egy dolog hogy fizikailag már nem szűz. Mert a szűzhártya lovaglás szertorna közben is megszakadhat... nah mind egy nem vitatkozom ;) 22 N
2016. júl. 1. 10:13
 10/11 anonim ***** válasza:

Két malomban őröltök! A szüzességet kétféle módon lehet értelmezni:

1. Biológiai/orvosi értelemben vett szüzesség.

Ebben az értelmezésben az a szűz, akinek ép a szűzhártyája. A modern gondolkodású ember számára ez nem túl lényeges dolog, hisz pl. sporttól is átszakadhat.

2. Lélektani/társadalmi/pszichológiai értelemben vett szüzesség.

Ebben az értelmezésben az a szűz, akinek a vaginájába még nem hatolt be egy pénisz. Ez a modern gondolkodású emberek számára is fontos és meghatározó dolog. A szüzesség ilyen értelemben való elveszítése az élet egyik nagy eseménye, fordulópontja. Nem mindegy, hogyan zajlik le, hiszen életünk végéig emlékszünk rá.

Szerintem az utóbbival érdemes foglalkozni, az előzővel nem. Szóval a válasz: szűz vagy kérdező! Akkor is, ha esetleg már nincs szűzhártyád.

2016. júl. 1. 11:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!