Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ez az alak még fel vállalható?
2016. júl. 1. 12:19
11/26 anonim válasza:
Biztos hogy nemcsak azert tetted fel ezt a kerdest, hogy mi szepen kipolirozzuk az onbizalmadat? :)
En nem latok semmi problemat az alakoddal, vagy csak nem tudom mit kell nezni, mert az osszkep az tetszik. Sok lany boldog lenne egy ilyen testtel
12/26 anonim válasza:
azt elfelejtettem irni, hogy nagyon tetszik ahogy bevag a puncidba a farmer :) nagyon sexi
13/26 A kérdező kommentje:
eléggé a padlón vagyok önbizalom téren az tény, de nem az miatt... eléggé rosszul érzem magam hogy így nézek ki.
2016. júl. 1. 12:38
14/26 A kérdező kommentje:
basszus és én így bevágva mentem be a városba.....:/ észre se vettem
2016. júl. 1. 12:40
15/26 anonim válasza:
Nem tudom, hogy nezhettel ki ezelott, de az mar a tul jo kategoriaba tartozhatott, mert most vagy a joban.
16/26 anonim válasza:
az én ízlésemnek kissé nyüzüge, de azért még elmegy.
17/26 A kérdező kommentje:
mit jelent az, hogy nyüzüge?:O
azért a nagyon jóóó kategóriától messze volt:D de köszönöm szépen!!
2016. júl. 1. 12:45
18/26 anonim válasza:
Ilyen egy rendes női alak, ettől véknyabb aligha kéne.
19/26 anonim válasza:
Egyáltalán nem felvállalható, menj szépen és ásd el magad. :D
Csak viccelek, semmi gond nincs az alakoddal, sőt.
20/26 anonim válasza:
ez neked meghízás? férne még rád :D
szerintem nincs gond az alakoddal...
de azért egy paint vagy photoshop tanfolyam rád férne :D
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!