Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Azok a lányok, akik fiúnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a lányok, akik fiúnak öltöznek, milyen identitásúak? (Normális válaszokat várok! )

Figyelt kérdés
Van 2 lány ismerősöm (egyik 20, másik 25 éves), akikről ránézésre nem lehet megmondani, hogy lányok, ugyanis fiúnak néznek ki. Gondolok itt arra, hogy nem melltartót vesznek fel, hanem leszorítják a mellüket, fiúruhákat (pl fiú inget) hordanak, és igyekeznek mély hangon beszélni. Ha rájuk nézel, fiúnak néznek ki, de ahogy írtam is, lányok. Annyira nem közeli ismerőseim, hogy megkérdezze tőlük, hogy mi az ábra, ennyi leírásból ti mit gondoltok? Fiúnak érzik magukat, és a lányokhoz vonzódnak?

2016. júl. 1. 15:58
 1/2 anonim ***** válasza:
A nemi identitásukba ne menjünk bele, mert az egyáltalán nem biztos, hogy kapcsolatban van az öltözködésükkel. Egyszerűen csak crossdresserek.
2016. júl. 1. 16:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem is vannak ilyen ismerőseim. Szerintem annyira nincs önbizalmuk valamilyen okból kifolyólag, hogy szégyenlik a testüket (kicsi mell stb.) és emiatt öltözködnek így.
2016. júl. 1. 21:08

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!